Bir kaç şey söylemek istiyorum,bu düzenden memnun olan bir üye olarak.
Öncelikle Bisikletforum'u kuran Murat kılıç, Tuğrul abiye sonsuz teşekkürlerimi sunarım
Ayrıca forumun gelişmesinde emeği geçen tüm yönetici moderatör ve üyelerede teşekkür ederim
bizlerin, en azından (benim) bu forumun adını bile duymamışken bu forumu kuran ve bu yerlere kadar getirmiş kişilerin değişmesini istememiz çok yalnış bir tutum olur(dağdan gelip bağdakini kovmaktan farksız olur)
Yine şahsi düşüncem;bu forum kadar samimi ve seviyeli bir forum daha görmedim,herkez birbirine İsmi ile ve saygı çerçevesi içinde hitap ediyor(tıpkı bir aile gibi)
Ama malesef bazen büyüklerimize hak etmedikleri şekilde hitap edenlerde oluyor,,ÇOk YAZIK

(Hasan abi sen baş tacısın)
burada insanların kabul edilmediği sözü geçmiş,acaba ne demek ola?
Durduk yere kimsenin kabul edilmediğini yada dışlandığını görmedim,ancak kurulu bir düzene, ortamın seviyesine ve kurallarına aykırılık gösteren kişi ve davranışlar tabiki elenir.Bu herkez için en doğrusu,yoksa diğer seviyesiz forumlardan farksız olurdu Bisikletforum
Neyse kısa ve öz yönetimde olan bütün arkadaşlar eksiksiz dörtdörtlük, herkez elinden geleni eksisksiz yapıyor,bende çok memnunum(ayrıca memnun olmayanı zorlada tutmuyorlar değilmi?)
şayet memnun olmasaydık buradada olmazdık(En azından ben olmazdım)
Kurulu düzeni,kimsenin bozma teşebbüsünde bulunmaya hakkı yoktur,kendi düzenini kurmak isteyenlerde bir site yapabilir(çok kolaysa!!)
sevgi ve saygılarımla