Şimdi katılıyorum aslında ama bu şu demek oluyor , şuanki yöneticiler ve moderatörleri begenmiyoruz manasına gelebilir .. Birkac konum kapandı , silindi yada kilitlendi ama forum gidişatından ben memnunum .. Bu gerçekten sorumluluk isteyen bir is , bu işi gönüllü yapmak isteyenler zaten kendileri direk yöneticilere başvuruyorlardır .. Sahsen ben bu zor görevi üstlenmek istemem .. Bende en az yönetici kadar 24 saat olmasada 15 saat arada bi bakarım foruma .. Ama bu iş ciddi bi iş ..
Misal sitede ben yanlslıkla orjinal dvd lerden divx e cevirdigim videoları satmak için ilan koymustum anında silindi ve Halil de bana özelden bunun kurallara aykırı oldugunu söyledi yanlız 2-3 dk içerisinde .. Bu denli işini yapan moderatorler varken bence secim cok yanlış olacaktır görüşündeyim ..
Senin teklifine adil olması gerektiği icin katılıyorum , ama şuanki yönetimden memnunum ..
Şuda var selim , hiçbir sitede site sakinleri tarafından secilen moderator görmedim ..

Birde beni seven sevmeyen vardır .. VArsayalım sevenler cok ve beni sectiler .. Ben moderator olsam politika konuları serbest olur , kandi gorusumce olan konuları silmem ( forum kurallarına aykırı olsada ) ne biliim satıs ilanlarına bakmam kim ne satarsa satsın derim .. Yani belki sen belki böcek gibiler moderator olur .. Gerci adaylıkta olurr bu sefer

Adaylara gore olabilir
Aslında kabaca bi moderatorluk secimi yapılsın yaa bakalım bende koyarım addaylıgımı

bi görelim