Scudo Sports

Forumun yönetim biçimini forumdakiler belirlesin; hadi pedalcı kardeşlerim :)

@Selim Çam

Halil Öztürk, aynı yazıyı senin için de tekrar etmiş oluyım: İnsanları olduğu gibi kabul ederseniz anlarsınız. Sizler insanı kabul etmiyorsunuz; önce insanı kabul edin; umarım anlamışsınızdır. Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Ağıllı
Scudo
İyi etmişsiniz; ben de bir ay önceki tartışmadan ötürü sizlerin benim fikirlerime karşı önyargılı olduğunuzu kötü niyetli olduğumu düşüncek kadar kötü niyetli olduğunuzu da dile getirebilirdim. Ama bunlar basit ve boş numaralar; ihtiyacımız yok.

@HaliliOzturk

Alan modu görevini yapsın lütfen: Konuyla alakası olmayan ve ikili tartışmalara dönüşmüş mesajları silsin. Konuyı saptırmaya çalışıyor kimileri ama yanlış yapıyorsunuz. Tahammül edin biraz; herşey bu kadar zorunuza gitmesin!

Psikoloji ha? Bu konu Fatih Hocamın ilgi alanına girer.Çarşamba turu için konu açmışsın,gelirsin ,görüşürüz,tartışırız.

@Selim Çam

Neden hala geriyorsun ?Sen bu konuyu açarken gidişatın böyle olacağnı bilmiyormuydun ?

Psikoloji bir bilimdir; doğruları tartışılmaz; konuşursam da bunu bilenlerinle konuşurum; ama tabii öğrenmek istediğiniz noktalarda içtenliğimle yardımcı olurum.

Ayrıca bu konuyu gerilim olması değil; güzel bir paylaşım olması dileğiyle açmıştım. İlk başta Hasan Hakan Koç'un kişiliğime dokunan lafı gerdi. Daha sonradan siz admin ve yöneticinin beni anlayamadığını söylemesiyle gerilir gibi oldu. Benim kimseye karşı kırgınlığım ya da kontrol edilemeyen bir heyecanım yok. Sizlerin de olmasın. Sevgi ve selamlarımla.@Tuğrul

selim seni bu kadar agresifleştiren ne anlamadım sanki önceki selim gitmiş başka selim gelmiş heleki hakan abiyle girdiğin polemiği anlamış değilim burası paylaşım forumu değilmi herkes bilgisini ve tecrübesini paylaşmıyormu bu hırs da ne !!! burda mod olman ,yönetici olman forumu kuranların koydukları belli kriterler çerçevesinde oluşuyor öncelikle bisiklet konularının hemen hepsinde engin bir bilgi ve tecrübeye sahip olmak gerekiyor alınma dostum ama sen daha bu konularda çok yenisin bisiklet mazin 1 sene bile değil . ben 12 yaşımdan beri bu sporun içindeyim (20 sene eder) ve daha öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum .takip ettiğim kadarıyla sende çok isteklisin saygı duyarım ama belki istemeden de olsa forumda çok saygı duyulan insanları kırıyorsun sonra puan düşürmek (kendi adıma konuşuyorum ve hiç yapmadım ) en son şey olmalı bence senin canın başka bir şeylere sıkılmış bilmiyorum belkide bu sıralar sınav stresi falan yaşıyorsun . yoksa avatarındaki fotomu çok etkiledi seni(döğüş klubü Brad PİTT) :D .ben eski selimi istiyorum ona göre

Bülent abi ben sakinim; zaten sakin biriyim. Ben mod ya da yönetici olmak istiyorum diye bir şey de söylemedim. Böyle bir uygulamayı doğru buluyorum dedim sadece.

Hasan Hakan Koç ile ben de zamanında çok iyidim; birçok kişiden daha çok iyidim. İyiliğini de gördüm. Ama kimse kişiliğime laf edemez; isterse yaşı yaşımdan 2 kat fazla bile olsa. Yerimde bir başkası olsa çok daha fazla tepki gösterirdi.

Her neyse konu başlığındaki gereksiz mesajları silin diye diye dilimde tüy bitti. Fazlasınla saptırıldı; çok fazla kişiselleştirildi. Konuyu isterseniz kitleyin.

Bir kaç şey söylemek istiyorum,bu düzenden memnun olan bir üye olarak.
Öncelikle Bisikletforum'u kuran Murat kılıç, Tuğrul abiye sonsuz teşekkürlerimi sunarım
Ayrıca forumun gelişmesinde emeği geçen tüm yönetici moderatör ve üyelerede teşekkür ederim
bizlerin, en azından (benim) bu forumun adını bile duymamışken bu forumu kuran ve bu yerlere kadar getirmiş kişilerin değişmesini istememiz çok yalnış bir tutum olur(dağdan gelip bağdakini kovmaktan farksız olur)
Yine şahsi düşüncem;bu forum kadar samimi ve seviyeli bir forum daha görmedim,herkez birbirine İsmi ile ve saygı çerçevesi içinde hitap ediyor(tıpkı bir aile gibi)
Ama malesef bazen büyüklerimize hak etmedikleri şekilde hitap edenlerde oluyor,,ÇOk YAZIK:( (Hasan abi sen baş tacısın)
burada insanların kabul edilmediği sözü geçmiş,acaba ne demek ola?
Durduk yere kimsenin kabul edilmediğini yada dışlandığını görmedim,ancak kurulu bir düzene, ortamın seviyesine ve kurallarına aykırılık gösteren kişi ve davranışlar tabiki elenir.Bu herkez için en doğrusu,yoksa diğer seviyesiz forumlardan farksız olurdu Bisikletforum
Neyse kısa ve öz yönetimde olan bütün arkadaşlar eksiksiz dörtdörtlük, herkez elinden geleni eksisksiz yapıyor,bende çok memnunum(ayrıca memnun olmayanı zorlada tutmuyorlar değilmi?)
şayet memnun olmasaydık buradada olmazdık(En azından ben olmazdım)
Kurulu düzeni,kimsenin bozma teşebbüsünde bulunmaya hakkı yoktur,kendi düzenini kurmak isteyenlerde bir site yapabilir(çok kolaysa!!)
sevgi ve saygılarımla

Selim, kendince bir bakış açısı oluşturmuşsun.. fakat ben bu çabanı çok anlamsız bulduğumu, üzülerek söylemek isterim. Emin ol, amacının ne olduğunu da anlayamadım.. sanırım sende hatanı anlamış olacaksın ki, kapatılmasını istemişsin.. hay hay, seve seve konuyu isteğin üzerine kapatıyorum.

kendi düzenini kurmak isteyenlerde bir site yapabilir(çok kolaysa!!)

böyle bir siteyi kurmak toplam 45 dk dır . yalnız bu sitedeki keyifli ve sıcak ortamı yakalamk zor bir iştir. yöneticsinden kullanıcısına herkese teşekkürler bunun için

bide selim sadece öle bir uygulama şekli düşünmüş dile getirmiş ama sanki selim memnun değilmiş yönetiminden devrim yapmak istiyormuş gibi yansımış arkadaşlar bence uzamış çok kapansın bitsn derim

• Beğen
Tepkiler: Selim Çam
Geri