Aralarında haksızlığa uğrayıp ayrılanlar mutlaka vardır ancak ben uzaklaştırılanların çoğunun bunu hakettiğini düşünüyorum. Hele ki burada popülaritesini yakalamış birkaç üyenin malum çakma sitede bu platform hakkında atıp tuttukları aşikar. Fikirler uyuşmayabilir, ayrılabilirsin zira hiçbirimiz buraya göbek bağıyla bağlı değiliz. Ancak bir başka forumda, eleştiri sınırını aşarak sahte şakşakçılarınla saygısızlık yaparsan, bu etik değildir. Hele ki burada yayınladığı videolarla bisiklet alanında belli bir reyting yakalamış malum şahıs, kendisini basit de olsa sorularıyla bu seviyeye getiren ve bu işin giriş seviyesindeki belli bir kesimi aşağılamaktan geri durmuyor. Burada halen çok kaliteli arkadaşlar olduğuna inanıyorum.
@Atilla G.
Yav Atilla dostum, bir bisiklet toplayalim dedik, sorunlardan birini cozuyoruz yenisi patliyor artik sona geldik, orta gobegi de hallettik mi dertler bitiyor. Single oldu, iyi oldu, sunu bi bitirip rahatlayayim, sonra gezelim turlayalim, cay kahve, hem salcano xrs 030 konusunda sana cok kazik sorular hazirladim, ben de alicam bir tane, bakalim hayirlisi
@Kuzey Ege Kazık sorulara gerek yok Veriyim test edersiniz bizatihi Kendisi güzel bir makinedir. Çünkü fiyat performans içerir. Ben halimden oldukça memnunum. Lakin bir tek eksiği var jantlar Mesele campy jant takımı alsam tadından yenmez billahi
işin en kötü yanı,bisiklet forumu başka forumda kötüleyip,tekrar foruma girmek,tam bir çelişki,10 ocak 2009 kayıt oldum bir çok mesaj attım,pedalseside vardı ama bura kadar kapsamlı değil idi.başka forumlarda bana yöneticilik verildi ama benim isteğim dışında oldu,genede bisiklet forum dedim,bura gerçekten ilk göz ağrısı idi,foruma üye olduğumda murat reisti buranın sahibi.daha sonra delta oldu,bir çok yönetici geldi geçti,ve moderatör,ama bi gerçek varsa forum bence yoluna devam edecek .
konu içerisinde oldukça alakasız şeyler yazarak, kimseyi ilgilendirmeyen özelden konuşulacak mesajlaşmaları burada yaparak
konuyu açan, ve konuyu ilgi çekici bulan üyelere oldukça saygısızlık yapıldığını düşünüyorum.
sizlere kimin selam verdiğini, ne zaman buluşacağınızı vs özel mesaj yoluyla konuşmanız gerektiğini düşünüyorum. konuyu dağıtmak için kasten yapıyorsanız o ayrı tabi.
@calpg Sanırım beni kast ediyorsunuz ? Hatalıysam beni düzeltin. Bir meramınız var ise lütfen direk muhatabınıza özel mesaj yolu ile sıkıntınızı ifade ediniz. Ayrıca sizin burada ulu orta isim vermeden gönderme yapmaya ihtiyacınız yok sanırım değil mi ? Ben medeni cesaretinizin olduğu düşüncesindeyim. Bilmiyorsanız eğer size yine ikinci bir yol ile yardımcı olayım, "şikayet" butonunu kullanarak ilgili mesajları tarafımıza iletebilirsiniz. Biz gereken ne ise onu yaparız.
Gelelim saygısızlık meselesine, insanları bu kadar kolay etiketleyebiliyorsanız ya muhatabınızı tanımamışsınızdır yada muhatabınıza husumetiniz vardır. Bir husumetinizin olması için geçmişte benimle veya muhatabınızı kim olarak görüyorsanız bir sorun yaşamış olmanız gerekir. Eğer sözleriniz bana ise ben sizi tanımıyorum. Ayrıca bütün iyi niyetimle sizin bana husumetinizin olduğunu düşünmüyorum ki husumetiniz olsa bile bir yere varmayacaktır. Sonuçta yeni bir arkadaşımızsınız. Burada biraz daha zaman geçirdikçe kimin saygılı, kimin saygısız olduğunu ayırabileceksiniz kanımca. O yüzden erken hüküm vermeyin. İnsanları kolayca etiketlemeye kalkmayın.
Konuyu yok etmek istesem çoktan yapardım. Lütfen biraz daha dikkat edelim.
Ben bu forumdan önce 95 kilo toparlak bir insandım.Forumu tanıdım buradan çok güzel arkadaşlıklar kurdum.Monoton giden bir hayatımı bu forum ve tanıdığım arkadaşlarımın sayesinde hareketlendirdim hem 83 kiloya düştüm hem sigarayı bıraktım hem bisiklet konusunda bir çok bilgiye sahip oldum.
Başta bisiklet forum kurucularına ve değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Çok politik oldu biliyorum böyle bir teşekkürü sulandırmak istemedim. @Kuzey Ege kadro kırılmadıkça yolda kalmak haram bize
2000 yilindan bu yana cesitli forumlarda bulundum ve bazilarini ara sira okumaya, takip etmeye devam ediyorum. Istisnasiz her forumda buna benzer muhabbetler gonuyorum
"Eski uyeler geri donsun"
E donsun? Kapiyi kapatan mi var? Gittiyse eger pasa gonlu bilir. Gelirse de yukarida yazilmis kapi acikmis zaten.
Genelde eski uye diye tabir edilen ve forumu terk eden kisiler forumda papazlanan, kendini diger uyelerden bir tik ustun goren ve bazi kurallarin kendileri icin esnek olmasini bekleyen kisiler oluyor. Ben bu forumda cok eski degilim, bahse konu olan eski uyeler kimdir bilmiyorum, tanimuyorum. Ben genel olarak gozlemlerimi yazdim.
@mariokaldato
Abi yaparsam Allah'ın izniyle maratonun dibini yapacağım
Maraton için zaman bana lazım para apgereyt falan değilAma yinede ensede sayılmam aylık 1000 km altına düşmedim hiç
İçimdeki ultra değil giga maratona döndü acayip bir birikme var