mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.214
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Forumun devedişi gibi, 8 okka çeken şiy gibi, halasgargaziyandan gibi, tanrının bile batıramadığı taytanik gibi, 27 bin okla ölmeyen battalgazi mançakoğlu cüneyt gibi, 10 megatonluk tsarbomb gibi üyeleri biiir biiir yaprak dökümüne uğrayıp kaybolup gittiler. Forum düttürü dünyaya döndü. Yöneticiler aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza efendi kıvamına girdiler. herşey yeknesak, nerdeyse bisikletin de ölümü ilan edilip selası verilecek. nerde bu millet nerde bu üyeler. Gerçi eski üyelerdede mazarat var. Bir kısmı, "amannn ne yapayım ben şimdi ayaktakımıyla, benim yerim belli yurdum belli ben yeşilçamın hanfendisiyim" gibisinden belgin doruk ayaklarına yatmış vaziyetteler. Uzaktan forumu kesenler var. Bir kısmı ebediyen ayrıldı gitti. Bisiklet bir dönem hevesiydi geçti gitti. Tamam onu anladık ama ya küstürülenlere ne demeli. jorgeluisborges tadında hikayekavi yol tevatürleri yazan adamlar birbiri ardına manifesto yayımlayıp forumdan tayyi mekan eylediler. Forumun işçileri, emekçileri aradan çekildi. Meydan mugalata erbabına kalır gibisinden oldu. Tez vakitte namı şahsına özel davetiyeylen eski üyeler foruma çağırılmalı. Yoksa foruma cısss olacak.