Scudo Sports

Forumumuzda bir ılk daha:):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
bu biskileti ve sahibin görümüştüm wilayette :D gayette ii gidiodu :D çok şaşırmışdım yaa :D uzay gemisi gbi

Babayla tanışmak vacipten çıktı farz oldu artık. :D Ya bi bulup tanışsaydık anlatsaydı derdi neymiş. Ay üssü alfa gibi makineyle ne yapmayı planlıyo. Eskişehir uyuma bu iş artık senin vazifendir. İleriiiiiiii :D

@ozgurtex

aman abi naaptın 6 tane de gps falan bağlar şimdi oraya. Masraf çıkarma şimdi... :))))))))

zuhahahaha muhahahah xD :):):)):):) ayy bittim bittim yemin ederim yarım saat gülme grizine girdim ya dehşet bir makina uzaktan bakınca honda nın bir bisikleti vardı ona benziyo :D:D:D:D:

:violent-s :brutal324 :000002158 yuh yani millet bisikleti hafifletmek için bütün ıvır zıvırları kaldırıp atıyor bu bisklette kaç tane km. saati olduğunu ben sayamadım vatandaş bulduğunu bisiklete takmış takıştırmış gelin arabası gibi olmuş diyecem ama o bile bunndan az :p

Gecenlerde yıne karsılastık bu bısıkletın sahını sezaı ıle soledım yanıma ugra cay ıcelım dıe:) Geldıgınde yenı fotolarını cekecem kendı resmınıde cekecem bu sefer pılotu bı gorun sızde :)))))))))))))))
Bı bomba daha patlatmanın zamanı geldı sanırım :))))))))))))))))))))))))))))))))

@Bahadır ATILGAN

Yaw tamam orasını anlarımda o kadar suluk da hangisi nerde daha iyi iş görüyor diye mi deniyor acaba

Bittim ya.

Bunun üzerine anca bu sözler gider: bunela, nelabu, nebula, labune, lanebu...

Jantları sağlama benziyor. Markasını okuyabilenler var mı? Bu bisiklet yakında sponsorluk alabilir cidden abartılı :D

valla yok yaaaaaaaa şaka bu yaaa benim iş yerinde bile bu kadar km saati yok yaaa hele suluklar dakaramı katılacaksın be bilader

Üzerindekileri satıp adama akıllı bisiklet almasını öneririm :D

bune bisikletti şebeğe çevrmiş kaç kğ bu 50 filan vardır herhaldee

yapan yapıo yaw o kilometre saatleri , suluk acaba gidonu nerden tutuyor ben onuda anlamadım

benim mantığım yetmedi bu bisikleti çözmeye. heralde yapan arkadaş uzaya çıkmaya niyetlenmiş olmalı:) bi üzerinde NASA yazısı eksik.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri