Scudo Sports

Forumumuzda bir ılk daha:):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
valla koptum sahibini bekleseydin bide ona baksaydı onunda ustu full boyledir
:D

bu bisikleti biliyorum sahibi ile konusmuslardı bi ara tam 18 tane kilometre saati var diyorlardı :D:D

ama bu ne ki geçen ben bi tane gördüm ufo gibiydi o kadar çok ışık takmıştıki bi daha görürsem resmini çekip koyucam .

sanki adam sahra çölünde bisiklet sürüyo baksana:D:D 10-15 tane matara var galiba üzerinde. arkadaki ne olduğunu anlayamadığım şeyin içindede emin erzak vardır(yağ şeker un tuz zeytin peynir felan:D)

@mazhar

yarı hemşerim olarak süper yorumlamışsınız konuyu size şiddetle katılıyorum...
bisiklet sahibi arkadaşı bende önceden görmüştüm ve bende sizin gibi yaklaşmıştım hemde ben bu arkadaşı yada abiyi göreli bi 4 yada 5 sene falan oluyor... gariptir bu arkadaşı gördüğümde yanımda arkadaşlarım wardı ancak hiç hoşlaşılmıyacak şekilde konuşmuşlardı benimde gerçekten o zaman canım sıkılmıştı o zamanlar yaşım 14 falandı...

Şu zihniyete her zaman karşıyım bisiklete o kadar para vericeğine motor neden almadın :mad: :boese157: :( :Skull-175 :eek:

çingene bisikleti gibi olmuş :D ne bulduysan koymuşsun arkadaşım o kadar km saatıne ne gerek var :D göze güzel geliyo ama kullanışı zordur bunu :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri