Scudo Sports

Forumumuzda bir ılk daha:):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bu resimler tamamen fake km saati alan adam bunun böyle başı boş bırakıldığında çalıncağını bilir.Kaldıki arkadaş kitlememiş bile...Büyük ihtimal ile resimlerin çekildiği yerin arkasında bisikletçi var...

• Beğen
Tepkiler: Eren Yoloğlu
@Erdi Altınyay

Eskişehirde o sokakta ve az ilersinde adalarda iş yerimiz var.Ve doğal olarak fotoğrafı çekilen yeri tanıdım.
6. fotoğrafta yeşil bir bisiklet daha var orası kuaför, kendisi beni tanımaz ama ben tanıyorum. Bisikletinde bulunduğu yeşil çerçeveli binanın önüde banka.Karşı köşede çapa var ve sokak meşhur, bisikletçi tayfanın takıldığı doktorlar caddesine bağlı. Ve yakın çevrede profesyonel bisikletlerle ilgilenen bisikletçi yok.Tabi benim çevreyi bilmem resmin fake olmadığı kanıtlamaz ama kimin işi gücü yok böyle şey hazırlasın.

• Beğen
Dün Eskişehir sokaklarında dolaşırken bu bisikleti gördüm. Orta yaşlı bir bey sürüyordu ama uzakta olduğu için kendisiyle konuşamadım. Bisiklet aynen resimlerdeki gibi gerçekten.

çok enteresan, belki kendine göre bi amaca hizmet ediyor ama bana göre tamamen amaçsızca bir görüntüye bürümüş sahibi :s

keşke sahibiyle bir ropörtaj yapabilseydiniz :D tam gazetelik yahu !!

• Beğen
Bu amcayı yolda görürsem soracam acaba sigma km saati takma aparatından fazlaca varmı diye?:D:D

• Beğen
50 kilo flan geLir herhalde bu bisiklet üstündeki malzemeleri satsa güseL bir bisiklet yapaBiLir :D adamında zevKi bu herhalde

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Geçen hafatsonu Adaların orda gördüm bu bisikleti :D süren arkadaşta bi Adidas takıntısı var sanırım donuna kadar Adidastı arkadaş:D

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@Fatih Kısa

evet adidas takıntısı var sanırım, 4 tane suluk var 4 üde adidas :D:D

@Fatih Kısa
Iste o gordugun arkadas sezai yanı bu bısıkletın sahıbı.Inanmayacaksınız ama 2 gun once bana km saatı varmı elınde satılık dıye sordu:D :D :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri