Scudo Sports

Forumu nereden buldunuz?

Hangi kanal?

• Sosyal Medya (Facebook, Instagram vb)

• Başka bir forumdan gördüğüm link

• Platform reklamlarından

• Toplam katılım
    31
Mrb...
İnternette vites sistemleri ile ilgili bilgi ararken karşıma bu güzel site çıktı...
Teşekkürler Bisiklet Forum ve ekibi..
Hoşçakalın.

Scudo
Merhabalar,

İşe git-gel için almış olduğum çift amortisörlü bisikletim hakkında daha çok bilgi toplamak için internette sörf yaparken karşıma çıktı.
Ama bisikletforum.com 'u geç bulduğumunda farkına o zaman varmıştım.
İlk defa Trek, Kron, Scott, Cannondale, Corratec ve ismini sayamadığım kaliteli markaları bu forumdan duydum. Yeni bisikletimi almamda tüm pay forumundur.

Sevgiler...

öncelikle bisiklet almaya karar vermiştim.netten araştırma yapmak istedim.kendime dedim,dogrusu piyasa bildim bi kaç isim vardı o kadar,sadece bisikletler dedim,2 markamı topu topu,girdim google bisiklet yazdım en basitinden,oda ne aman tanrım:eek: bana fazlası bile geldi.her şey o anda başlamıştı..hayatımın değişti o an.. :D o tarifsiz duygu :p bisikletforumla tanıştıgım ve trek marka bisikletimi aldıgım o an..iyki varsın " WWW.BİSİKLETFORUM.COM "
bisikletimi almadan kaba taslak uzun bi araştırma yapmıştım ama en önemlisi de bisikleti almadan 1gün önceki bu siteden yoğun araştırma sonucu ulaştıgım bilgilerdi..bana nasıl seçim yapmam gerektigi konusunda büyük rol oynadı.şimdilerde eski bisikletime nazaran bisiklete binmek neymiş daha iyi anladım diyebilirim...

bir sevda dır bisiklet...

Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine girdim ve kaldım.

Yukarımdaki arkadaş tavsiye etti :D ( ultegraları satmıyorum muratcımm :))

bisikletforumu cnn türkde yesilbiskletle ilğili bir programda ilk önce yesilbisikletin adresini buldum ordanda ilk ismi yesilbisikletforum olan bisikletforuma üye oldum.

Bende eski Bisan-İhlas marka bisikletime google'dan parçalar bakıyordum o sırada buldum,ve bisan ihlasa hiç masraf yapmadan yeni bir bisiklet aldım,

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
bende sd771 almya karar verdim. aldıktan sonraki araştırmalarımda tesadüfen buldum ve üye oldum çokta memnunum.

Net üzerinden yarış resimlerini araştırırken:)

bisiklet aksesuarı ararekn buldum çok mutluyum çünkü konuya gönül vermiş seviyeli insanlarla tanışma fırsatı buldum.

Sabahın erken saatinde sahilde bisikletle dolaşırken, rastladığım forum üyesi arkadaşla yaptığım kısa sohbette öğrendim , "bisikletforum" adresini..Eve gelir gelmez de hemen girdim..giriş o giriş..:) :p :)

ben nasıl bulduğumu hatırlamıyorum.. perşembe akşamı buluşmada emre sorunca aklıma takıldı.. 3 - 4 gündür düşünüyorum ama bulamadım nasıl bulup girdiğimi... :(

çok gzl konu açmışsın fln diye yorumlar geldi ama sadece 32 kişi mi geziyo bu forumda 12000 üyeden 32si katılmış konuya..:eek:

kardeşime alınan bisikletten sonra bisiklete hayran kaldım sonra araştırmaya başladım,, pek ilgim yokken birden bi bisiklet merakı sardı beni... o gün yaptığım bi araştırmayla; bisikletler kaliteleri markaları en güzel burda tartışıldığından üye oldum ... giriş o giriş yaptım :D

ben de google'da kadro boyu araştırırken buldum burayı, çok faydalı... süper herkese teşekkürler.

Yaklaşık dört yıl önce bir yol bisikletçisi olmaya karar verdiğimde, Google'a "bisiklet" yazmamla karşıma çıkmıştı. Bisiklet tavsiyesi istediğimde ise yalnızca mtb kullanan üyeler cevap verince yol bisikletini kimse umursamıyor burada diye düşünerek hayal kırıklığına uğramıştım.:)
Ama şimdi o zamana oranla forumda ve bisikletçiler arasında yol bisikletine olan ilginin epey arttığını görmek beni mutlu ediyor. Bunda küçük de olsa payım varsa ne mutlu bana.

Dipnot: Konuyu canlandırayım dedim.:)

Bisiklet ile ilgili sürekli aramalar yapıyordum. Tam da kaynaklar yetersiz gelmeye başladığı tarihlerde buraya ulaştım Google amca sayesinde.

İsim vermeyeyim şimdi, daha önceden üye olduğum başka bir forumdaki rahatsız edici tarzda cevaplardan dolayı oraya ısınamamıştım ama burası ısıttı beni kendine.

ben o kadar bisikletle ilgili haberler resimler araştırmama rağmen yine de aralık 2008 de googleden buldum ve hayatım kurtuldu, dedim tamamdır dedim işte burası benim yerim ve aylardır önünden kalkmıyom bilgisayarın... bisikletforuma sonsuz teşekkürler o olmasa hiçbirşey alamıyordum Adıyamanda.

bende yusuf karaca adlı bir arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum ilk önce takmadım sonra beni bir tura davet etti bende katıldım sonra dağ bisikletinin ne kadar zevkli bir spor olduğunu farkettim delisi oldum.Bir bisiklet için para biriktiriyorum... ve :D şehir bisikletleriyle dağlara çıkıyorum.

Geri