Scudo Sports

Forumu nereden buldunuz?

Hangi kanal?

• Sosyal Medya (Facebook, Instagram vb)

• Başka bir forumdan gördüğüm link

• Platform reklamlarından

• Toplam katılım
    31

fatihgüven

Forum Bağımlısı
Tepki
799
merhaba,
bisikletforum'u nerden öğrendiniz nasıl buldunuz veya kim tavsiye etti merak ettim.
örneğin ben internette disk frenleri araştırırken google'da bisiklet yazmamla bisikletforum'u buldum ve disk frenleri araştırmak için üye oldum.
Şimdi bağımlısı oldum.

Scudo
Fatih, konunu çok beğendim...
Ben de bisikletforum'u internet vasıtasıyla tanımıştım. Ama şimdi etrafımdaki bisikletle ilgilenen insanlara "iş adresim olarak" takdim ediyorum. :)
Yani etrafımdaki pek çok kişi de direk benden öğrendi. ;)

:) Madem öyle ben de yazıyım.
2005'te Muammer ve İbrahim ile tanıştım. Yaptığımız gezilerde fotoğraf çekiyorduk, yayınlamak için www.yesilbisikletforum.com diye bir adresin olduğundan bahsettiler (evet evet :) O zamanlar Bisiklet Forum, Yeşil Bisiklet Forum'du). Ben de üye oldum. İlk bir kaç ay sadece takip ettim, ilk yazışmalarımda da sevgili Gürsel Abi ile bir yanlış anlamadan dolayı ufak da bir tartışma yaşamıştım hatta :) (Sevgiler Gürsel Abi'cim :):):))
Sonra yavaştan bağımlılık yapmaya başladı, atölyenin sıkı takipçisi olmuştum, her konuya bilgimin sınırları içerisinde mesaj yazıyordum. Sonra dediler ki gel Deneme Mod. ol :) Hemen kabul ettim tabi ki :D Sonrası ise gördüğünüz gibi zaten...

Fatih hakikaten çok güzel bir konu açmışsın. Seni tebrik ediyorum.

Bende Ankara'dan Tandemimizi aldıktan sonra, nette bisiklet diye arattım , çıkan tüm bisiklet ile ilgili her yere hemen üye oldum, zaman içinde de bir baktım sadece bisiklet forum kalmış, girip çıktığım.

Şimdilerde bisikletim ile dolaşırken yanıma gelen, bisiklet ile ilgili kişilere, ilk gösterdiğim yer, bisikletimde olan www.bisikletforum çıkartmam oluyor. ;)

Sevgi ve selamlarımla.

yeşilbisikletin yahoo grubuna üyeyken
yesilbisikletforum.com
açıldı mesajı geldi.
116. üye olarak bu topraklara ayak bastım.
giriş o giriş, hala buralardayım...
:)

konu için teşekkürler Fatih,
çok ilginç hikayeler çıkacağa benziyor.

@Lütfü Çolak

Sene milattan önce 2004 ler haa.. :rolleyes:

Lütfü bey yaşınızı ele verdiniz.. Bu anlamda forumda üye yaşı olarak en yaşlımız sizsiniz galiba.. :)

Selam ve saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Shopar(Anıl) adlı üye beni yönlendirdi buraya. Kendisiyle airport form centerda ufak bir muhabbetimiz olmuştu.

ben büyük ada yarışından bir hafta önce abim ve bir arkadaşımla büyük adaya giderken vapurda Halil ile tanıştık . o zamandan beri hergün foruma girip konuları takip etmeye çalışıyorum.

Eskiden mtbtr de takılıyodum çok kısa sürdü. Sonra bu forumda tamer306 diye bir dostum bisikletforumda daha çok gezi yapanlar var dedi orası daha büyük bir site dedi ve hemen geldim, iyikide gelmişim.

@Mesut Girgiç

aynen 2004den beri non stop ve bende internetten öğrendim heyy gidi günler hey yeşilbisikletforum du o zamanlar ve bende etrafımdaki birçok kişi forumla tanıştırdım.. mesut abi ortak yönlerimiz çokmuş yaw:D

google da bisiklet ile bilgi arıyordum

bilgi havuzuna düştüm :D

pişman değilim ;) :)

Lütfü Çolak beyin israrlarina karsilik
"abi girersem bagimlilik yapar yapma etme" gibisinden dialoglar oldu :D
sonra tabi girdim ve tahmin edersiniz
ama tee o yahoo grup zamaninda bende vardim hatirlayan cok az kisi vardir :)

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
@Ender Alıcıoğlu

bu www.bisikletforum.com çıkartmasını nerden bulabilirim

Yeni bir bisiklet almaya karar verdiğim sırada keşfettim burayı. Bisikletforum olmasaydı, şu an iyi bir bisikletim olmazdı. Teşekkürler Bisikletforum

@fatihgüven

Güzel soru.

Bir ara yönetimden, İstanbuldan Tuğrul bey göndermişti. Sanıyorum kendisi bastırtmıştı.

Aslında bir yerlerde bastırıp bunları yaptırabilsek ve hepimiz bisikletlerimize yapıştırsak süper olur. Hem yollarda birbirimizi tanımış oluruz.

Sevgilerimle..

Bende üyelerimizden "Efe Yıldırım" ın ısrarlarıyla üye oldum.
O da google da ararken bulmuş. İyiki google da site çıkıyor. Bir çok kişi bu yolla foruma ulaşmışa benziyor.
Doğruyu söylemek gerekirse ben bu kadar bisikletle ilgilenenin olduğunu bilmiyordum. Forum sayesinde bir sürü şey öğrendim. Foruma bilgi birikimini aktaran üyelerimize, forumun ciddiyet seviyesini koruyan yöneticilerimize tesekkur etmek istiyorum. Üyeliğimin 1. yılını doldurdum Nice uzun senelere:):):)

Geri