Scudo Sports

Forumu nasıl buldunuz?

ben yaklaşık 10 yıldır bisiklet sporu ile uğraşıyorum ve Bisikletforum'u tanımadan önce bu 10 yılda bisiklet adına çok az bilgi öğrendiğimin farkına vardım. mesela basit bir örnek vermek gerekirse single speed ve fixed gear bisikletlerin ne anlama geldiğini bile bilmiyordum. bu sadece Bisikletforum'dan öğrendiklerimin % 1'i sayılır. buna benzer daha bir çok bilgiyi Bisikletforum'dan öğrendim.Bisikletforum'u sitesinin açılmasında emeği geçen herkese buradan teşekkürü bir borç biliyorum ve nice 24 bin üyelere diyorum saygılar.

Scudo
bu sabah saat 06.27 ve yazıyorum avatarıma baktım onursal üye yazıyor gerçi hep forum dostu yazısıda güzeldi ama olsun şimdi onursal üye oldum
bu durum beni daha çok foruma bağlayacak
çok teşekkür ederim tüm bisiklet forumun emekçilerine tüm moderatörlere
ve artı murat reise ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim
esen kalın en güzel günler sizlerin olsun dostlarım

hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum ve darısı benim başıma diyorum :)

Aynı duyguları paylaşıyoruz Sayın Kudu! :)

Foruma(Yöneticilere ve üyelere) ne kadar teşekkür etsek azdır. Bisikletin bir hayat biçimi olduğunu ayrıca yüksek kalitede ve genişlikte sosyal çevresi olduğunu bana hatırlatıyor:eek:
Murat Reis Bey başta olmak üzere tüm bisikleti ve insanı seven dostlara teşekkürler!

evet gerçekten forum bağlıyo kendine. öle bi hal aldıki ilk önce facebook sonra bisiklet forum sonrada msn ye bakıp öyle bırakıyorum.ilgisayarı başka bi evde falan biryerde bilgisayar başına oturduğum zaman direk bisikletforum`u açıyorum .

Değerli Kudret abi ve diğer arkadaşlarım;

Teşekkür ve diğer iyi dileklerinizi Bisikletforum.com yönetim ekibindeki bütün arkadaşlar adına kabul ediyor ve teşekkür ediyorum.

Sizler olmadan biz olmayız.Herbirimiz bu nezih paylaşım ortamının birer parçasıyız.

Bisiklet adına nice güzel dostluklara diyorum.

Saygılarımla.

Çoğu motor klubunden daha çok online üyesi olan bir site.Forumdaki insanlar site üzerinden yardımlaşmayı,haberleşmeyi alışkanlık edinmiş ;) O yüzden buradayım o yüzden burada olacağım;)

@Murat Reis

dostum murat reis
70 lerde böyle forumlar yoktu yaşlılığıma denk geldi
yalnız kaldığım kendi evimde her sabah erkenden uyanır uyanmaz foruma giriyorum sanki eşim gibi bir bakıma yalnızlığımı gideriyor
bisiklet forum yaşamalı üye sayısı çoğalmalı artı hatta derimki bisiklet forumun
daha çok kitleler tarafından duyulması için turlar kampanyalar düzenlenmeli ve hepimiz tüm bisiklet forumun üyeleri senpatizanları destek vermeli zaten 24.000
kişiyle büyük bir forum dahada büyüyebilir ve büyüyeceğinden şüphem yok tabi sadece bisiklet değil diğer spor dallarıda bu forumda dahada gelişebilir
dağcılık- kano -safari vs aklıma gelenler
evet mutluyum bisiklet forumla hepiniz sağolun var olun bu forum gerçekten insanları birbirine bağlıyor dostum murat reis seni kutlarım çalışmalarında başarılar dilerim

Bisikletforum gerçekten beni çok bilgilendirdi, bu bilgiler için bütün abilerimize ve bisikletforum'a teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Bu hobby mi spor yapmama çeviren bisikletforum.com'a teşekkürler..

Her geçen gün teknik bilgi ve bisiklet kültürü bakımından yeni şeyler öğreniyor daha da önemlisi pedal dostlarıyla tanışma fırsatı buluyorum.. Yurdumun çeşitli yörelerinin güzel fotoğraflarını görüyorum.. Türkçemize yaptığı katkıyıda lütfen atlamayalım..

Emeği geçen herkese teşekürler..

Birde Kudret Bey'e bir sözüm var; Ne yaşlılığı sen nice gençlere taş çıkart(tın)ırsın abi..

Çok güzel bir site gerçekten. Gün içinde sürekli kullanıyorum. Bilmediğim bir çok bilgiyi burdan öğrendim. Banlanma konusunda ise haklısınız. Yasaklamak yerine kazandırmayı tercih edenlerdenim.

foruma üye olmadan ne kadar çok şeyi bilmediğimi foruma üye olup bisiklet ile ilgili konuları takip etmeye başlayınca öğrendim.meğer bisiklet ile ilgili bilmediğim bir dünya şey varmış teşekkürler BF.

Kudret abi bunu yazalı çok olmuş ama bizde aynı duyguları paylaşıyoruz..cidden o sıcaklık sende olmasa zaten bu kadar forum dostları seni bir abi gibi veya bir dost gibi görmez..Umarım duygularını her zaman bu kadar açık ve içden olarak paylaşma zevkine varırız.Ve bu arada "KALBİN'E" Dikkat et abi..Sağlık,Gezileri bol bir yaşam diliyorum..İyi Forumlar..
Saygı ve Sevgilerimle Kudret Abi..

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Kendini bilen zeki insanlar bu forumu çok güzel kullanabilirler bu forum bisikletseverler için bulunmaz bir fırsattır, ama kişisel kaprislerini buraya taşıyanlar için aynı şeyi söyleyemem, tabi 27.000 üyeden bir avuç çatlak ses çıkmasıda doğaldır .Tüm forum dostlarına kazasız sürüşler, yürekten selamlar.

Daha bir kaç gün önce tavsiyem ile yeni üye olan bir arkadaşımın aşağıda dediği gibi,

"Yönetici ve üyelerin bu kadar çok oranda gerçek fotoğraf ve gerçek isim kullandığı, mesajların bu kadar uzun ve doyurucu olduğu, Türkçe konusunda bu kadar çok hassasiyet gösteren, paylaşımın bu kadar çok olduğu, insanların birbirine bu kadar saygılı olduğu bir forum daha görmedim. son 4 gündür saatlerce ekrana kilitlendim, forumu açılış sayfam yaptım "

Bu seviyeyi korumak ve bu güvene layık olmak için tüm üyelerimiz canla başla paylaşmaya, bilgilendirmeye , hoşgörüye , katılıma, destek vermeye devam edecekler inanıyorum.

Saygıdeğer forum üyeleri:

Uzunca süreden beri forumun aralıksız kullanıcılarındanım. Bu nedenle forumdaki birçok kullanıcıyı yakından tanıma fırsatım oldu, bir çok ta arkadaş edindim. Hatta forum sayesinde bizi bilmeyenler bile tanımış oldu.

Gelelim işin özüne, forumda dikkat ettiğim kadarıyla yazı dilinde duygularımızı tam olarak anlatamıyoruz, yazılan yorumdan herkes kendine göre bir pay çıkarıyor; iyi veya kötü. Bu sayede insanlar birbirlerini yanlış anlayıp aralarında tatsız yazışmalar yapıyorlar. Bu beni ve umuyorum ki bir çok kişiyi üzüyordur.

Forumda saygıdeğer biri olmamız lazım, bunun birinci yolu ise saygılı olmaktır. Bu ise karşımızdaki büyük biriyse siz, sayın, abi gibi kelimeler kullanarak; küçük biriyse sevgili, dostum, arkadaşım, kardeşim gibi samimi kelimeler kullanarak mümkün olur.

"Size taş atana siz gül uzatın"

Karşınızdaki kişiye saygılı olun, size yapılan eleştirileri bulunmaz nimet olarak algılayıp kötü yanlarınızı hemen düzeltin. Rütbeniz ve puanınıza bakıp karşınızdakileri küçümsemeyin, unutmayın ki birgün sizde o yollardan geçtiniz.

Daima sorulan sorulara bilgilendirici cevap vermeye çalışın, unutmayın ki biz bisiklet sporunu sevdirmek için elimizden gelenin en iyisini yaparız. Karşıdan bakan biri gerek forumda gerek günlük hayatta "aaa ne kadar güzel bir spor, ortam da çok güzel" demeli. Başkalarına örnek olunmalı.

En önemlisi ise imla kurallarına dikket edilmeli, noktalama işaretlerini kullanmayı beceremiyorsanız bile en azından kelimeleri doğru yazmaya özen gösterin. Mesajlarınızı göndermeden önce son bir kez önizleme yapın ve hataları aramak için dikkatlice bir defa daha okuyun. Okuyun ki hatasız bir yazı yazın karşınızdaki sizi daha rahat anlasın.

Sizden ricam bunlar, eklemek istedikleriniz varsa sizde paylaşın

Şimdiye kadar yazdıklarımın dışına çıkmamaya özen gösterdim, arada bir olmuşsa da kabahatimiz af ola

Anketi de işaretlemeden geçmeyin:)

Düşüncelerinize tamamen katılmakla birlikte seçeneklerde, aslında benim için her ikiside önemli. Ama samiyet derken kendi aramızda konuştuğumuz gibi değil, sonuçta binlerce kişi okuyor.

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@Emre Binme
Tabiki samimiyet derken saygı kuralları içerisinde daha içten bir konuşma, günlük konuşma iyice arkadaşsak olabilir:)

Geri