Scudo Sports

Forumdan özür dilerim

Yazılımcı ve tarafsız bir göz olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim; forumlar yapısı gereği sizi tek mesajlık kullanıcı tacizlerinden koruyamaz. Hiç kimsenin de üyelik kaydı esnasında verdiği bilgiyi doğrulayamaz. Teknik olarak bunlar forumların kabiliyetleri dışındadır.
Benim size önerim, 50 mesaj sınırı olan bölümlerde konu açsanız bu tip tacizleri büyük oranda önlemiş olursunuz (2.el gibi). Sanırım size özel olarak bu duruma anlayış gösterilecektir.

Scudo
Bülent Keskin vbmenu_register("postmenu_1180662", true);
Yasaklandı
https://www.bisikletforum.com/images/ranks/1.gif

Giriş: 27-07-2011
Mesaj Adedi: 1
Ettiği Teşekkür: 0
0 Mesajına 0 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 0
Puanı: 25
Derecesi : https://www.bisikletforum.com/images/reputation/reputation_pos.gif

Bisikletim: https://www.bisikletforum.com/images/mybike/16.jpg

Kan Grubum: https://www.bisikletforum.com/images/kangrubu/4.jpg

halil dostum teşekkürler yalnız bu kadar kolaymı girmek foruma zafer ünlü nikinden sonra adam çok rahatlıkla başka nikle girdi acaba kaç niki var bu şahsın ,halil dostum sana sürekli link göndereceğim şüpheli bi durumda atılan mesajda alaycı durum var ise anında sana link gelecek ...bazende bora dostuma atarım ,,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi Ben de Bilgisayarcı olarak söylemeliyim ki Şimdi farklı Nick ile tekrar üye oluyor ise tanımlıyamıyolardır. Hani Normal yeni üye olan biri sanıyorlardır. Ve ayırt etmek neredeyse imkansız diyebilirim :( Bence sen hiç takma abi yoluna devam et onlar da yazmaz zaten bi süre sonra. :(

@Tolga Gürgün

eyvallah kanki,,,,,,,,,,,,,,
bi kendimi aforoz ediyorum sonra etmiyorum ama burda gerçekten bi sorun var tolga...........
zafer ünlü arkasından bülent keskin anında bu iş nasıl oluyor yada birden fazla niki var arkadaşın ......

@Göktuğ ÖZEL

yav bunun bi teknolojik çaresi vardır herhalde olması lazım bisiklet forumun tek eksiği bence bu ,,,bunu hallederse bisiklet forum bence çok iyi olacak,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Yok abi birden fazla nicki yok bak dikkat edersen Bülent Keskin in Profilinde Kayıt Tarihi 27.07.2011 olarak görünüyor yani forum istediği kadar atsın Yeni isimle başkasıymış gibi tekrar rahatça girebilir yani forumun bunu engellemesi imkansız gibi bişey :(

@Kudret Kurtcebe

Ancak IP tespiti ile olur ama onun da yöntemleri var abi :( Bir program ile sanki başka ülkeden bağlanıyor gibi görünüp yine aşıyor engelleri :(

birşey dicem aslında çok basit bir çözümü var,okumayın cevap vermeyin görmeyin gitsin.Bu kadar kasmanın ne alemi var bu herşey için geçerli tvlerde bu sıralar çok kötü derler ya hani abi izleme ozaman çevir kanalı,inanın buraya gelsin bana ana avrat sövsün cevap vermem görmem bile.Dışarda bile bana an avrat sövse takmam bile.Sözden birşey olsa :) gelip fiili olarak bana dalabiliyormu eh işte ozaman dikkatimi çeker :)

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
@Göktuğ ÖZEL

anlaşıldı artık yer altına ineceğim bende karanlıklara .....buda burda topik açmamak anlamına gelir ,,,gezi mezi yok özelden yaparım işi...............

Alıntı: Zafer Ünlü tarafından gönderildi

Kudrettin Bey;
Sen ölünce Şefimle beraber foruma konu açıp mezarına bir tur düzenleyeceğiz. İlk ziyaretçilerin bizler olacağız hepimizin başında kaskla sana geleceğiz ve diyeceğimki Rahmetli çok kas kafalıydı sayısız turlar düzenlerdi Kaskı vardı ama takmazdı. Belki taksaydı şimdi hayatta olacaktı. Evet karar sizin Kask takarsınız veya takmazsınız. Son pişmanlık fayda etmez Kaskımızı takalım takmayanlarıda uyaralım

Bu nasıl cümle ? Ölümle dalga geçilir mi ? Seni öldürmüş, mezara koymuş, bir de gelip başında sana hakaret ediyor. Kimlerle bisiklete biniyoruz biz ? Bu forum kimlere kaldı ? Dalga geçmenin veya şaka yapmanın da bir boyutu vardır. Bu artık çizmeyi fazlasıyla aşmış. Bu şahıs yazdığı bir mesajda bana da saldırmıştı, fakat karşılık vermemiştim. Önüne gelene saldırıyor heralde.

@derşan sezer

abi gülümsettin beni, dalabiliyor mu deyince... Eee maşaallah demek düşer bize, Allah boy pos vermiş...

Onun haricinde Derşan Sezer'in tavsiyesi olumlu kimse bu adamı takmasın etmesin..Hakkaten sokakta bile sövse takmıyacaksın..Kimi takabilirsinki böyle herkesin dili var.Fiili olarak bir sataşma yoksa tahriklere kapalı olmak gerek . bisikletforumdan da çare beklemeyin,böyle bir şeyi engellemek imkansız:(

Ben yazılımcıyım ve teknik olarak mümkün olan önlemler var. Ama bunlardan bahasetmeyeceğim. Çünkü bilindiğinde etkisini yitiriyorlar. Her zaman her iki yöne de arka kapı vardır...

Bir diğer çözüm ise "private discussion group" bunun için herhangi bir platform seçebilirsiniz. Flickr bile olabilir, hatta Google Plus ile Circle olayı ile kendi güvenilir halkanızı oluşturursunuz. Halkaya turlarda fiili katılım ile üyelik alınır. Kişi yeterince güven verdiyse gruba alınır.

Sorunun çözülmesine çok sevindim umarım bu tür bir olay bir daha yaşanmaz. :)

Abi seni daha önceden hiç görmedim bilmiyorum ama bu düzenlediğin turlarla sevilmeyecek adam değilsin be abi.... Sen hep aramızda ol abi...

kudret abi sen olmazsa olmazlardansın belki şimdi uzağındayız ama bigün yolumuz düşerse tanımak istediğimiz abimizsin.şu forum ortamında bile abi şu durumla ilgilensen diye rica ettiğimde hemen uzun yol planı yapan genç kardeşimizi gerekli tedbirler açısından uyarmıştın.gördüğüm mesajlar size karşı yapılmış şaka tabirinde olabilecek şeyler değildir.bu yüzden adam olmayana hoşt diyeceksin abi sadece canını sıkmana değmez

burada bana destek olan tüm dostlara, türkiyenin her tarafından hepsine teşekkür ederim ,,,önemli bi hastalık olmaz ise bu sele üstünden düşmeden yola devam edeceğim............

yalnız atılan mesajlardan anladığım kadarıyle ,bilgisayardan anlayan arkadaşların verdiği bilgiler ,beni tatmin etmemiştir bisiklet forum kötü niyetli niklere karşı savunmasızdır .....

bu nedenle burda çok az bulunma kararı almış bulunuyorum gönül isterdiki bu forumda şikayet kutusu gibi bi anlayış olsun .........burada isteklerimizi dile getirelim............

evet önümüzdeki sezon ayda bi kere dostlar ile beraber olacağız artık ,,,,,,,,,,,,

Geri