Kerem Özbayrak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.580
- Bisiklet
- Giant
Başlığı yazarken salakça bir konu mu açıyorum diye düşünmedim değil. Foruma ve genel olarak üyelerin bir çoğuna teşekkür etmek istememin sebebi diğer forumlarda veya sosyal medya portallarında karşılaştığım seviyesizlikleri ve hazımsızlıkları bisikletforum'da minimum düzeyde yaşamamdan kaynaklıdır. Yahu arkadaş özellikle youtube, facebook ve popüler bir kaç forumda bir yorum yazıyorsunuz veya bir konu açıyorsunuz dakka bir gol bir anında biri size karşı nedenini anlayamadığınız bir sebepten saldırıya geçiyor. Bu saldırılar çoğu zaman içinde küfür de barındırıyor. Konu "din", "siyaset" olsa bir derece anlar gibi olacam ama değil, öylesine bir konu altına yazılmış sıradan bir yorum.
İnsanların nesi var anlamak mümkün değil. Düşüncelerini, özellikle de karşıt düşünceleri, içinde saldırı veya küfür olmaksızın karşımızdakine neden aktaramıyoruz. Adamlar "eğitim şart" derken artık gülüyoruz ama eğitim gerçekten şart. Mesele adamın zekası değil, cahilliği ve vizyonsuzluğu. Adamı alsanız karşınıza oturtsanız "he gülüm nedir derdin" deseniz iki cümleyi bir araya getiremeyecek, iş klavye başında ekrana bakma pozisyonunda olunca herkes küfürbaz ve acımasız oluyor. Ben mi bu dünya için çok hassasım karşımdakiler mi genel itibariyle hıyarlar(sinirim hala geçmedi) karar veremiyorum.
Neyse tansiyonu korumak konusunda bana göre başarılı olan adminlere ve genel itibariyle yüksek düzeyli tartışmayı başaran bisikletforum üyelerine buradan tekrardan teşekkür ederim.
Herkese güzel günler dilerim.
İnsanların nesi var anlamak mümkün değil. Düşüncelerini, özellikle de karşıt düşünceleri, içinde saldırı veya küfür olmaksızın karşımızdakine neden aktaramıyoruz. Adamlar "eğitim şart" derken artık gülüyoruz ama eğitim gerçekten şart. Mesele adamın zekası değil, cahilliği ve vizyonsuzluğu. Adamı alsanız karşınıza oturtsanız "he gülüm nedir derdin" deseniz iki cümleyi bir araya getiremeyecek, iş klavye başında ekrana bakma pozisyonunda olunca herkes küfürbaz ve acımasız oluyor. Ben mi bu dünya için çok hassasım karşımdakiler mi genel itibariyle hıyarlar(sinirim hala geçmedi) karar veremiyorum.
Neyse tansiyonu korumak konusunda bana göre başarılı olan adminlere ve genel itibariyle yüksek düzeyli tartışmayı başaran bisikletforum üyelerine buradan tekrardan teşekkür ederim.
Herkese güzel günler dilerim.