Scudo Sports

Forumdaki reklamlar

Aylık sponsorlu reklamlar alınsa siteye ve bu reklamların karşılığında her ay ihtiyaç sahibi bir çocuğa bisiklet hediye edilse nasıl olur?

Açıkçası sosyal sorumluluk projelerinde bu denli boy göstermeniz birçok kişiyi sağlam etkiler. Ve en önemlisi bir çocuk dahi olsa bisiklet sahibi olmuş olacak.

o reklamlar forumun giderlerini karşılar mı bilemedim. Ondan artacak ve bisiklet alınacak 😶
Not: Reklam engelleme kullanıyorum. Ne kadar reklam var bilmiyorum 🤫

Scudo
o reklamlar forumun giderlerini karşılar mı bilemedim. Ondan artacak ve bisiklet alınacak 😶
Not: Reklam engelleme kullanıyorum. Ne kadar reklam var bilmiyorum 🤫

Hocam forumun günlük tekil ziyaretçisi oldukça fazla. Bu sitenin yarı istatistiklerine sahip internet siteleri aylık 4-5 bin lira talep ediyorlar ana sayfa reklamı için. Bu tutarda çocuk bisikleti içinde yeterli olabilir diye düşünüyorum. Sitede reklam yok denilecek kadar az bu arada :)

Hocam forumun günlük tekil ziyaretçisi oldukça fazla. Bu sitenin yarı istatistiklerine sahip internet siteleri aylık 4-5 bin lira talep ediyorlar ana sayfa reklamı için. Bu tutarda çocuk bisikleti içinde yeterli olabilir diye düşünüyorum. Sitede reklam yok denilecek kadar az bu arada :)
Hocam çok iyi niyetlisiniz.

Geri