Scudo Sports

Forumdaki kavgacı zihniyet ne zamandır var ?

mtbcandir

Forum Bağımlısı
Tepki
721
Bisiklet
Scott
Arkadaşlar bir şey dikkatimi çekiyorda sizde deneyimlerinizi bu konuyla ilgili olarak paylaşır mısınız ?

1. Birisine bir öneride bulunuyorum birisi köpürüp direk kavga modunda hem yazıyor hem tartışıyor hem özelden mesaj yazıyor.
2. Diyelim ki bir fikir bir plan yapıyorsun birkaç kural kouyorsun dikdatör muamelesi yapıyorlar
3. Bir alışverişten mağduriyeti anlatıyorsun oranın yetkilisi sanki suç bizde gibi hemen giydiriyor.

Şimdi hoşça vakit geçirmek için girdiğim şu forum bana hem bir şey katmıyor hem de huzurum kaçar oldu artık. Acaba bu tip kavgaları çıkaran üyeleri belirleyip engellesek mi napsak ne etsek bir fikir verin... Bazen öyle bir oluyor ki sinirden çatlıycak oluyorum. Adamlara iyi niyetle bir şey yazsakta aynı başka türlü bir şey yazsakta aynı.... Bu forumu esra erol'a çevirdiler he.

Bir de şu hani çok mesaj yazınca 5 yıldız bir şey oluyor ya... Bence öyle olmasın ya... Mesajları beğenildikçe ya da kavga edip böyle milleti sinirlendirenlerde olmasın ya da ne bilim artık nasıl mantıklı bir şey olucaksa.... Bezdim ben valla.

Scudo
@Emre Nakipoğlu

Hayır. Sadece konu listesinde eğer konuyu o kişi açmamış ise ismi gözüküyor ama yazdıkları gözükmüyor. Sanırım o bir forum hatası.

@Emre Nakipoğlu hayır, göremezsin. Öyle olması biraz saçma olmuş açıkçası :) Katılıyorum size.

@Volks ee süper olmuş o zaman. çünkü varya ciddi anlamda pskopatlar var ya da halk az okuyor ondan yazdıklarımızı anlayamıyorlar. Bir de acayip bir tahammülsüzlük var bunu da anlayamadım valla. Ruh hastaları var ve yemin ediyorum içim içimi yiyor evde... Rahatlayacağıma sinirlenip çıkmış oluyorum şurdan

Forumda yok arkadaşlar toplumda var kavgacı zihniyet. Evinizden dışarı çıktığınızda sokaktaki-yoldaki insanlar lokum gibi de buradaki bazı vatandaşlar mı gergin? Hayır.

Arkadaşlarla bisiklet gibi naif bir ortak noktamız olabilir ama bazıları için gerginlik yaratmak çok eğlenceli. Foruma sırf bu yüzden giren birkaç kişi bile var! :D

@Serkan Mıstınoğlu
:)

@Volks

vay ben seni görüyorum volkan iyimi..

@ÇaNakkaLeRuHu

ben yapacağım zati,,

@ÇaNakkaLeRuHu

valla iyi bende 6 kişi var engelli bu sayıyı 50 'e çıkartayım o vakit ..:komik::komik:

@Kudret Kurtcebe başkan, engellimi açtın ondan dolayı olabilir mi ? ;) :islik:

raw

@mehmetsunu

mehmet sunu ben şimdi atışa geçeyim biraz
ortalama 40 km 'yi tam 200 km boyunca korurum dersem ne olur
bir arkadaş derki ispat et
o zaman ben ona niye kızayım değilmi peki derim al sana ispat km 'saatimin resmini koyarım

:komik::komik::komik::komik:

@Volks

volkan sen düzde kaç görüyorsun ve ne kadar koruyabiliyorsun ortalamayı ben sadece 30 da kalıyorum 15 dakika sonra pil bitiyor be....

@Kudret Kurtcebe sana bir strava hesabı açalım, bir tane de Garmin hediye edelim. Antrenmanlarını takip edelim ;)

Ama şuan da ana konuyu değiştirmeyelim.

@Kudret Kurtcebe 130 km sabit 30 ile gittim, kadıköy den kartepe girişine kadar.
sabahları sahilde, 30-32 ortalama ile 1 saat gidip geliyoruz. 40-45 km..

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Volks

yok konu buradan buraya geldi link geliyor ispat vardır dur bekle
arkadaş beni banlamışta konuyu açan,

nihayet gerçek bisiklete geçiş

emre arkadaş beni banladı ama tebrik ederim, çünki arkadaşı onayladı ,bende inandım mesele kapanmıştır ,tartışmalar oldu sonunda düzlüğe çıkıldı ,
mtb 'de bayağı başarılıl imiş ,tebrikler emre ne kadar beni banlasanda önemli değil ben hatadan aynen dönerim,
kralın hakkı krala verilir..

@Volks perşembe sabah 5:15 bahçeşehir çıkışı. aynen basar giderim geç kalanı beklemem. kuruçeşme'ye kadar ısınırız, ondan sonra 30'un altına düşmek yok, nonstop sarıyer'den beşiktaş'a döneriz, bam bam bam. geride kalan sefer zayiatıdır. hodri meydan, sahada konuşurum ben. @Alper Arslantürk @itsaboutyou

@hashus1099

vay helal ,,,,,

yarışlarda kürsüde ol haş huş demeyeceğim ismini bilmiyorum yahu..

@hashus1099

sahada konuşacaksın tabi varmı bunun izahı acıma yok,,,

acımayacağım reis, nabızlarını 180'e vurduracağım. yok öyle ülkenin boğazında gezi bisikleti sürer gibi turlamak. turda ter dökmeyen yarışta gözyaşı döker.

• Beğen
Tepkiler: mebrarc
@hashus1099

aynen ,bence yarışlara girmelisin acaip bir adrenalin
bu arada emre dostumuzda fena değilmiş yahu arkadaşı onayladı mtb 'de acaipmiş ,ama foruma fazla girmeyince bizde anlamıyoruz kimin ne olduğunu bilemiyoruz

Geri