Scudo Sports

Forumdaki En Kısa Turdan Birisi 15 Km. Kırıkkale Şehir Turu

Scudo
@Necip Can GÜLTEKİN

Sevgili dostum,

Kırıkkaleyi sayende gezmiş kadar oldum. Senin de belirttiğin gibi anadolunun sessiz şehri Kırıkkaleyi de foruma kattığın için teşekkürler. Ben de Kırıkkaleliyim, aynı çabayla bir turumla Kırıkkaleyi ben foruma dahil etmeye çalışmıştım ve aradan geçen bunca zamandan sonra senin bu ilaveni görmek beni çok mutlu etti. Şehrimizin yollarını, çorakda olsa tepelerini dağlarını görmek, bayram öncesi gelemediğim şu arefe gününde beni ne kadar sevindirdi bilsen. Bide Yahşihan tabelasını gördümya yeter. :in:

Ayaklarına sağlık. Devamını bekliyorum. Selamlar, sevgiler

1982-1987 arası Kırıkkale askeri lojmanlarda kaldım.Benim için nostalji oldu.

Pek birşey değişmemiş gibi...

Teşekkürler...

ileride foruma yararlı olacağınızı düşünüyorum kırıkkalenin temsilcisi neden olmayasınız:)

Güzel paylaşım:) 13500 metreyi, santim santim anlatmışsın:)çok güzel:) Ama imageshackta sorun var heralde fotoğrafların çoğu yarım çıkıyor.:(

assssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssssassssss

paylaştığın için teşekkür ederiz mesafe sorun değil kırıkkaleyi gezdirdin bize yavaş yavaş mesafeyi uzatarak farklı fotoğralarla yine seni görmek isteriz.. ayağına sağlık..

@Necip Can GÜLTEKİN

@Necip Can GÜLTEKİN

Necip bey, yorumlarınızın konu ile ilgili olmasına özen gösteriniz... Doğrusu ne demek istiyorsunuz bu iki yorumda anlayamadım...

@Ahmet Salih Özenir

Ahmet abi arkadaş konuyu yukarıya taşımak istediği için böyle gereksiz yazılar yazmış malesef..

Bir ay kadar Kırıkkale'deyim bisiklet kiralamak istiyorum kim bana yardımcı olur 4 bisiklet lazım 1 ay için teşekkürler ☺️

Geri