Görseli şimdi aldım, forumdaşların yorum yazdığı son 100 başlık

Şu anda ne dinliyorsunuz konusunu bile bisiklet dışı olarak yazdım
Bir önceki yorumda ülke gündeminden tamamen kopamayacağımızı, bizlerin de insan ve vatandaş olduğunu ve bisikletin de tamamen ithal bir spor olduğunu yazmıştım. Katılmayabilirsiniz, hatta saçma da bulabilirsiniz ama ben bu görselle bunu kendimce ispatlıyorum
- Dolar 6 Plus
- Şu anda ne dinliyorsunuz
- Bu garip konu
- Baba nasihati (Bu konuyu bile dahil ettim, çok uğraştım Mehmet bey'i haklı çıkarmak için ama sanırım olmadı
)
- Yatırımı euro olarak mı yapmalı altın mı?
- Benzin fiyatları
- Bitcoin kadar geleceği parlak altcoinler
Bakın 1 dolar konusu, 1 euro/altın konusu, 1 benzin konusu, 1 kripto para konusu, 1 müzik konusu, 1 de nasihat konusu var. 1 de bu garip konu var, bunu bile saydım

Altı üstü 7 başlık var mehmetsunu bey. Üstelik forumda başlık engelleme fonksiyonu bile mevcut ama siz sanki hangi konuya girseniz futbol, siyaset, din, ekonomi, terör konuşuluyor veya kahvehane muhabbeti yapılıyor gibi bir iddia ile konu açmışsınız. Umarım sizi biraz olsun fikrinizi sorgulamanız için teşvik edebilmişimdir. Veya tam olarak neden rahatsız olduğunuzu da yazmayı deneyebilirsiniz. Belki de kendinizi ifade edemediniz, aslında demek istediğiniz başka bir şeydi, bu da olabilir.