size yine bana garip gelen bir anımı anlatayım. deli doktoruna gittim bir ara, adam bana müşteriler geliyor, seans sonu ödemeye gelince kredi kartı veriyor. sonra çekemiyorum aaa limitim dolmuş, ben bir dahaki sefere ikisini öderim diyip gidiyor. gidiş o gidiş diye dert yandı. kimisi de, gelirken bişi oldu, nakit şu kadar kalmış üstümde diyip seans ücretinin bir kısmını alıp topukluyormuş. ben de, kendisini, ooo sizin yaşınız artık bisiklet sporuna müsait değil, bisikleti bırakın yürüyüş yapın dedi diye bıraktım.
ben istemiyor muyum, karbon bir jant seti alayım, sonra da onla ilgili deneyimimi anlatayım, sorun çıkarsa onu yazayım derdime derman arayayım ama karbon jant setini alabilsem zaten yapacağım bu dediklerimi de maalesef alamıyorum. lapiyer bisikletin sayfasında 11yuroluk bislet gördüm. 85 bin lira ediyor. arabamı götürüp versem satan adama, adam karbon jantsetini söküp bisikleti verir. ben yine jantsetsiz. özetle, ülkede durum bu. belki, sadece bisiklet konuşulan elite.bisiklet.forum.com sitesi kurulsa bu iş görür ama bu siteden tanıdığım sayısız iyi insanı tanıma şansınız oarda olmayabilir.