Scudo Sports

Forumda ortalaması 30 ve üstü olanlar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
155591 dosyayı görüntüle

2017 eylül,gran fondo marmara,60 mastır,
Etap 53 km,
5 km eğim,3-4 arası
1 saat 35 dakika
Ortalama 33.4

Forumdan kimler 50 km durmadan bastı ?
Ve ortalamaları kaç ?

Ayrıca kimler idman yapıyor ve kimler gran fondoyu hedefliyor ?

Forumdan dostlar,kısa mesafe 53 km marmara 2017

155593 dosyayı görüntüle

Ahmet koç gran fondo marmara 39.9 ortalama 53 km 'de

155594 dosyayı görüntüle

Murat ok,35.7 ortalama ,53 km 'de

Ortalama hesabı,
53 km ,durmadan 1 saat 35 dakikada alınır ise,

X= 53x60 bölū 95 =33.4

1 saat 35 dakika toplam 95 dakika

155598 dosyayı görüntüle

Furkan tk,furkan tulun,ortalama 39.7,
53 km 'de gran fondo marmara

155600 dosyayı görüntüle

Soner kanar ortalama 36.5,
53 km ,marmara gran fondo

155602 dosyayı görüntüle

Bahadır gürel,ortalama 35.7
53 km marmara ,2017

155603 dosyayı görüntüle

Ozan tuzcu,ortalama 32.7
53 km ,gran fondo marmara

Scudo
Kusura bakmayin ama siz "kimler" diye sorunca alakasiz ama yazmak istedim. Dun ku gezimde orman icindeki yoldan gecerken (bana duz gorundu ama sanirim tatli bi egim vardi) benden yana yaklasik 2 km. boyunca 40 km/h okudum km. sayacinda. Ve dag bisikleti kullaniyordum :) Zaman zaman 43'e kadar ciktigi oldu. Ve bu yola cikisimin 35-37'inci km.'lerinden sonra oldu. Ortalamam 24 km/h falan oldu o anlarda :D Tabi bunun sebebi orman ici oldugu ve agaclarin ruzgari kesmesinden kaynaklaniyor.

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@CmlCLK

Ormanda bir etap belirleyerek 50 km durmadan basabilirsiniz,tabi işin zoru açıkça mtb'dir,toprak ile baş etmek zordur,kalori fazla gider,

@Kudret Kurtcebe

Yok eksik yazmisim :D Toprak yol degildi. Ormanin icinden gecen arabalar icin yapilmis bir asfalt vardi. O nedenle rahat rahat bastim. Yoksa toprakta o hizla onune aniden bir geyik, tavsan falan ciksa :eek: Aman aman :D

Yol bisikletine başladığımın 6. ayı 81 kmlik tek çıktığım bir turda 31 ortalama yakalamıştım. Toplam 20 dakikalık bir bekleme süresi var, kafanızı karıştırmasın tur boyunca sadece mataralarım bittiğinde durdum. O günden beri tek başıma bu kadar uzun yapmadım şuan yol bisikletinde 26. ayım çıksam daha iyi bir mesafe yaparım diye düşünüyorum. Tabi sıfır yokuş.

Opera Anlık Görüntü_2018-05-02_213901_www.strava.com.png

@Kudret Kurtcebe Bu antrenmanı sahilde yapmıştım gidip gelirken ki dönemeçlerde ortalama 16 17 dönüş yapıyordum bu 80km de. Toplama vurunca zaman kaybı yaratıyor birazda olsa, granfondo dan sonra test ederim kendimi bakalım merak ediyorum bende kaç ortalama yapacağım.

@EnesKlf07

Derecelerinizi buraya yazarsanız bizde bilgileniriz,teşekkürler,

Geçtiğimiz pazar aralıksız, durmadan 82 km sürdüm, bunun 6-7 km si şehir içi, fazla yokuş yoktu , 1200 M kadar toplam, ortalamam 26.2 km idi.Biraz kondisyon eksikliği var sanırım, bisiklete binmeye başlayalı 800km oldu, ortalamayı yükseltmek için daha çok çalışmam lazım :):kötü:

@Adrenalin26

Ortalama düşük,tempo düşük olmuş,hıza geçmemişsiniz,şimdi birden 80 km yerine,performans durumunuza göre 30 km düz yolda süratli bisiklet kullanın,burası trafik açısından yoğun olmamalı,
30 km pedal kesmeden yapacağınız etapta ne kadar çok ter dökerseniz, o kadar gelişirsiniz
Birden 30 ortalama'in üstüne çıkmak zati metabolizmaya yükleme olurki sağlıksızdır,yavaş yavaş performans'ı artırmakta fayda vardır,
Interval tekniğide uygulayabilirsiniz, düz yolda önce 34 dişte 20 dakika ,sonra 50 dişte 20 dakika makara yaparsınız ,interval tekniği kişiyi geliştirir, düz etap idmanlarindan sonra 30 km eğimli etapa geçilir,bu idmanlar ne kadar çok tekrarlanır ise gelişimde o derece kolaylaşır,km 'ler daha sonra arttırılabilinir,bu ış tamamı ile sebat işi disiplin işidir

@Kudret Kurtcebe Teşekkürler , tavsiyenizi uygulayıcam . Acaba ne kadar süre düz yol antremanı yapmalıyım ,performansımı arttırabilmek için?

@Kudret Kurtcebe teşekkürler.
Uzun parkur 27,1 km/h.

İlk yokuşta şanssızlık olup zincirim attı. Grupları yakalamak için ekstra efor harcamak zorunda kaldım. 13. oldum.

Takımca bol bol kürsü aldık.

@NKurtuldu

97 km 'de birinci gökhan uzuntas bu genç cidden çok hızlı birde ısmail çavuşoğlu
Tabi önemli olan performansta süreklilik

Egemen mercanlioglu üçüncü peloton istanbuldan

@Kudret Kurtcebe evet arkadaşlar gerçekten çok başarılılar.

3. de Peloton İstanbul’ dan Egemen Mercanlıoğlu oldu.

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@Adrenalin26

Haftada 3 gün boş iseniz ,yeterli bir süre,ama sadece ct ve pazar boşsanız
Üst üste idmanı getirmeden sadece pazar veya ct günü trafiği olmayan düz bir etapta 30 km ile işe başlayın,15 gidiş ve dönüş olur,hızlı başlamayin,yol bisikleti kullanıyorsunuz avatardan o anlaşılmakta,28 km hızla başlayın ,sonra arttırın ,hafta içi bir gün ara ile, 3 gün idman yapmanız ,sizi daha çabuk geliştirir

@Kudret Kurtcebe abi 2017 Marmara fondo şiddetli arkadan esen rüzgarda yapıldı. Genelin ortalaması da çok yüksek oldu.
Onu kendine kriter olarak alma derim. Aynı yol ve rüzgar şartlarını her yerde yakalamak mümkün olmuyor. Kafa rüzgarı, soğuk asfalt, dik rampalar gelince yirmilere iniverir ortalama.

Ayrıca başlığı "hız ortalaması" olarak düzeltsen mi acaba? Ölçüler şaşmasın :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri