Scudo Sports

Forumda kimlerin lisansı var acaba?

Sizin lisansınız var mı?

• Evet, bisiklet sporu lisansım var... :)

• Hayır, bisiklet sporu lisansım yok... :(

• Toplam katılım
    858
Scudo
İzmir Bisan spor kulübünden kulüp lisansım var,ayrıca uci uluslararası bisiklet lisansım da var. :)

bende atalyadan semih il özel idare bısıklet klubu adına lısansım var..UCI lisansımda varr.

Arkadaşlar konu oldukça ilerlemiş gibi ama genede bu kadar okunmaya bu kadar az katılım gerçekten üzücü çünkü bu konu sizin ve ileride çocuklarınız daha rahat bisiklete binebilmeleri için önemli...

slm arkadaslar her sene bisiklet camiasında hep bır ilkler gerceklesiyor lisaslardan artık ücret alınıyormu haberınız varmı?
taksımdekı sicil lisans müd. para alıyorlar hemde 2 ytl pvc kayıt parası dikkatımı cekense takımdlardan........... alınmadıgı dikkatımı cektı bizim basımız kelmı? neden alıyorlar bilmem bıraz tartıstım ukala adam demezmı pvc parası ver bana ben streç filmle kaplarım :) dümbük para alacakya neyse oyle boylededi biz yıne parayı verdiksonra bayan bir arkadas geldi oda işlem yapacak ya 2 ytlyi duyunca sasırdı :eek: yaknda vergi isterlerse şaısrmam?:) demezmı:D kakkaha attım sonra ben arastırdım yok oyle bişey ama niye alınıyor bilgisi olan arkads varsa bilgilendirirse cok makbule gecer tşk.
burhan felekte kı merkezi aradım..:mad: boyle bir uygulama olmadıgı söylediler dikkatinize.........

bu sene ilk defa aldigim icin pasa pasa verdim 2 lirayi. usuldendir diye dusundum, ama seneye vermem ben de direnirim. gerci disarda kaplatsak herhalde 1 lira tutarmi pvc bilemiyorum.

Valla ben lisans alırken öyle birşey yoktu ücret olayı falan hatta bu sene vize için gittiğimde bile almadılar...

kardeşim çagrı galiba ben de lisanlıyım :)
lisanslı yada lısanssız tum bisiklet seven lerede selam

merhaba ben 16 yaşındayım antalyada oturuyorum antalyada nerden alıcağımı ve antalyadan arkadaşlarla tanışmak isterim...(Futbol,Basketbol,Satranç, lisansım war bisiklette olsun :D)yarışlarada katılmak isterim...

Bende artık lisanslıyım :)

bir heves ben de aldim da faydasini merak ediyorum. ne ise yariyor, yarislara katilmak disinda? hani bir sorunla karsilastigimizda spocuyuz mi diyecegiz? gerci ben pazar gunu belgrad ormanina girerken lisansli sporcuyum deyip ucret odemeden gectim, hani bir faydasi buysa digerleri nedir? tecrube yasamis olanlar paylasirlar mi yasadiklarini.

Merhaba

1984 yılında alınmış İstanbul Yeşilyurt Spor Kulübü'nden lisansım vardı. 1990'a kadar kulüpte aktif devam ettik ama sonra iş, aile vs kulüpten koptuk, şimdi Antalya GSİM'den bireysel "Dinozor" lisansı alayım diyorum, bulunsun.

Eski lisansları takip etmenin bir yolu var mı?

eski klübünüzden bonservisinizi aldınız mı???

@mustea7

Yok yani orada da arşivde bir yerlerde varsa vardır, bir ara sorsam iyi olur aslında İstanbul'a yolum düşerse....

bnm henüz lisansım yok ama bu lisans için fazla bi bigimde yok olayı genişce anlatırsanız çokk sewinirim şimdiden teşekkürler

ÜLKEMİZDE BU SPOR DALININ GELİŞMESİ LAZIM BİDE :d

Geri