Scudo Sports

Forumda kaç kişiyi engellediniz?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Üç kişi.
İkisi küfür etmişti özelden, biri de fazla agresif, atarlı konuşan birisiydi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
valla bi kişiyi engellemiştim sonra geri kaldırdım gerçi. zaten forumdan da atılmıştı.
çünkü.
agresifsel ergenus hastalığı vardı. ve hastalığı oldukça ilerlemişti. ama yaşı benle aynıydı.
bende gördükçe üzüldüğüm için engellemiştim.

Engellendiğimizi öğrenmenin bir yolu var ise güzel olur. Bu arada ben de kimseyi engellemedim. Tartıştığım canını sıktığım veya canımı sıkan kişiler oldu burada ama hepsi geçiyor gidiyor. Ne derler? Beni seversen ekime kadar sevmezsen kasım doğumluyum. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
kimseyi engellemedim. ama beni engelleyenlerden birini biliyorum, nicki ''x-rayted'' :D:D o bu mesajımı göremeyecek

edit: 2. yi de buldum:D:D. ''Özgür R''

@Ali Demir

İyi fikir Ali hocam:komik: Bende çaktırmadan Contador'cuları birer ikişer engelleyeyim:p

ben değilde beni engelleyen bi ergen var bu forumda ismi lazım değil :) bu kadar korkak olma aslanım diyor sözlerimi bitiriyorum :D

Kimseyi engellemedim heralde. Bizi engelleyenleri göremiyor muyuz ?

@SerkanH
Abi forumda seni engelleyen kişi mesaj attığında ismi çıkmıyor. O kişinin kim olduğunu öğrenmek için foruma misafir olarak girersen çözebilirsin. ;)

Bu konuyu açan kişi, Cem Unden beni engellemiş mesela. :D

Adsız.png

Banane senin kaç kişiyi engellediğinden ve sanane benim kaç kişiyi engellediğimden? Bunu öğrensek ne olur öğrenmesek ne olur? Boş boş işlerle uğraşıp durmayın şu forumda. Biz düzeni sağlamaya çalışıp forumu çöplükten ve böyle gereksiz konulardan temizlemeye çalışıyoruz sizin yaptığınıza bakın.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri