Scudo Sports

Forumda hem motosiklet hem de bisiklet kullanan kaç kişiyiz?

Hem motosiklet hem de bisiklet kullanan kaç kişi var?

• Toplam katılım
    167

Berkec.

Daimi Üye
Tepki
120
Bisiklet
Diğer
Benim gibi motosiklet kullanan da varsa ne marka model motosiklet kullanıyorsunuz?
Eğlenceli bir konu olması dileğiyle ;)

Scudo
Sizce sehir ici ulasimda,gezip tozmada bisikletmi ?
motormu?

Konu eglence amaçlıdır

@Talha Ateş

+1

@Talha Ateş

Aynen ben de öyle anketime bir oy basabilir misiniz kaç kişi olduğumuz belli olsun

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
@Berkec.

Kacakmi kullaniyorsun, yani kanunu eziyorsun. Bisikletciye yakismayan bir olay.

@Berkec.
yas 17 ve ehliyetin var? neyse özür dilerim, bilmiyordum.

@Berkec.

@Murat Cömez

A2 motor ehliyetini almak için 17 yaşında olmanız yeterlidir. B ehliyette yaş sınırı 18 dir. Karıştırılmasın. Bu nedenle arkadaşın motor ehliyetinin olması yüksek ihtimaldir. Ayrıca sadece ve sadece bisiklet diyorum başka da bişey demiyorum. :harika::harika:

Bisiklet forumda böyle bir soru biraz yersiz olmuş bence çoğu kişi bisiklet der bende dahil :D

Şimdilik sadece bisikletim var ancak okul bittikten sonra motosiklet veya sıkuter(a.e.a. nın deyişiyle :) ) almayı düşünüyorum

@BORA34 Hocam bende bisiklet sevenlerdenim.

Ama mesela ise gidip gelirken motor 1 numara hele mevsimlerden yaz ise

Mersini bilen bilir asiri nem var bu havada işe bisikletle gittiginizi düşünün o basık havayla nasıl terliyorsunuz...

iki tekerlekli olan her şey aslında. bisikletle giderken cross motorlara imrenerek baksam da öylesine geçip gidiyor. eve dönünce downhill videoları falan izliyorum :D
motor alır mıyım ? pek sanmıyorum. hani o kadar param olsa gider bisiklet alırım. hem bana hem doğaya faydalı.

@Şevket Akça Hocam bende süpersportlara bayılıyorum ya ama büyük ihtimal mondial scooter alıcam

Hayaller kawasaki
Hayatlar mondial :D

Her hafta 1 fidan dikersek dogaya karşı nötr oluruz gibime geliyor zaten küçük motorlar fazla yakmaz

• Beğen
Tepkiler: Şevket Akça
@Şevket Akça Hocam ben zaten pozitif bir insanım :cool:

1 mtb almayi düşünüyorum araziye felan çıkarım
1 de motor alacagim uni ye gitmek icin Allah izin verirse

Geri