Scudo Sports

Forumda 18-25 yaş arası genç dostlar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/image-jpeg.84078/

sağdan sola ,cenk,ahmet ,fuat, ben ,eren....

genç dostlar,amaç nedir,amaç en başta yazmış idim,

forumda 18-25 yaş arası genç dostlar var ise ,kısa mesafe düz yol çalışmaları yapabiliriz.artı kısa mesafe eğim çalışmalarıda yapabiliriz ,bu topik hiç idman yapmayanlar içindir.

topiği sürekli güncelleyeceğim.mtb olanlar ile çalışacağız yol artı şehir bisikleti olanlar ile .

bu çalışmalar bizi nereye götürecek ,daha uzun mesafeleri almaya götürecek 50 km 'ler ile başlıyoruz ,
zamanla bisikletini modifiye edecekler olabilir,uzun mesafelere geçildiği an gramların önemi vardır,
tarzımız,amatör performans bisikletçiliğine gidiştir,
çalışanların vakit ayıranların ilerde semeresini görecekleri aşikardır,
lokanta olayımız yok,çıkınlar yanımızda olacak kuru üzüm fındık,ceviz ,
en fazla cafe beltur uğrak yerimiz olacaktır.çay muhabbeti yapacağız.

bugünki kanlıca turu,yerlerin ıslak olması neticesi ile,beylerbeyinde riske girmemek için direk sahilden ideal tepe beltur yaptık,

kriterler,

1-cenk acilen kilitli pedal ayakkabı alacak,ya da luk pedalı çıkartıp düz pedal takdıracak ,normal spor ayakkabı ile luk pedal olmaz,
2- ahmet-14 kilo bisikleti takas ile yolla değiştirir ise gereksiz ağırlıktan kurtulacaktır.
3- eren- 6 ay askerliği var ,bizi takip etmesi bence zor.

bu günki idman kriteri,

üsküdardan ,ideal tepe beltura gittik,çay muhabbeti yaptık,amatör performans bisikletçiliğin detaylarına değindik.akabinde dragos eğim çalışmasında kısa mesafede ter attık dörtte dört yapanlar ahmet ve cenk oldu, eksik olan malzemelerin tedarikinde cenk daha iyi konuma gelecektir,
ahmet 14 kilo bisiklet ile 4 'de 4 yaparak kuvvette dayanıklılığı kısa mesafe eğim çalışmasında göstermiştir,yalnız yola geçtiği an işi kotarır.misafirimiz bu gün fuat şehler olmuştur.

Scudo
takip
en yakın etkinlik de bende bulunmak isterim :)

93 doğumluyum ama performans nedir bisiklet yavaş yavaş gezince güzeldir

@TuTKuN

saygı duyarım,bu topik amatör performans bisikletçiliğini seçenler için ,amacım kartepe bisiklet takımına junyır kadro yetiştirmek,gezi anlayışında değiliz.

önemli duyuru,,,,,,

bu topik gezi anlayışında değildir,18-25 yaş gençleri özellikle hiç bir tecrübesi olmayan gençleri sahada çalıştıracağım,,ilk tur ,bu gün gezi anlayışında olmuştur,fakat kısa mesafe eğim çalışmasında ahmet nefes nefese kalmamıştır,bu nedenle ahmet listededir,eğimde 4 de 4 yapmıştır,
11 eylülde eğim çalışması yoktur,ilk 25 km 'de fazla mola olabilir ama süre kısa olacaktır,göktürkte fazla durma olmayacak dönüşe geçeceğiz ,

güncelleme

11 eylül göktürk gezisi,

,eminönü iskele -08.00
katılma şartları,

1-iç lastik
2- pompa
3- kask

etap toplamı -52 km 'dir.

11 eylülde eğim çalışması yoktur,ilk 25 km 'de fazla mola olabilir ama süre kısa olacaktır,göktürkte fazla durma olmayacak dönüşe geçeceğiz ,

kesin olanlar,

@anıl şentürkk
@hasanalparslang
@yey52
@mebrarc
@Cengelkoylu53
fatih,

(link)

anektot,

performansa dayalı ekibi bisiklet forumda kurdum,bütün kuralları yazdım,50 km boyunca (dudullu-göçbeyli)etapta durulmayacak idi ,buraya gelene kadar,katılımda bulunacak arkadaşların 30 km düz yolda tempo kesmeden gitmelerini istedim,
nitekim önce ben 2 kişi ile başladım,ve bu 3 kişi bu forumda çok çalıştı,sayı az idi,kurallar sertti,lastiği patlayan anında değiştirecek idi,,diğerleri beklemeyecekti,
giderken mataradan eğimde su içilecekti
kareye bir kişi daha geldi,kurallar uygulandı sayı 6 da sabitlendi,bunları bir amaç dahilinde yaptık ve başardık kartepe istanbuldan araçsız alınacak idi,17 tur yapıldı,

bazı gruplarda önceden kurallar belli deği ise sonradan toplamak zor olur,performans tur ya da en doğru laf performans idmanı farklıdır,

performans idmanlarında öyle bir grup oluşturdukki 50 km basarken erkanı beklemedim,çünki biliyordumki erkan anında lastiğini değiştirip göçbeyliye varacaktı,asla sürtüşme olmadı ekip içinde,
çünki kuralları baştan burada yazdım . (bisiklet forumda)

bu topiğin amacı,
doğmamış, doğacak olan amatör performans sürücülerini uzun vadede keşfetmektir..

(link)

face kapalı grupta ,

(link)
(link)
(link)
karbise üye oldular-bu topik ile face'deki karbis birlikte hareket edecek...

cenk-ahmet,bir dahaki buluşmada aksesuarlardan bisiklet forma artı ile dönecek ,artı ufak bir bel çanta ,bu gün 4 de 4 eğim idmanında çantaları çıkarın demeyi unuttum...

güncelleme

11 eylül göktürk gezisi,

,eminönü iskele -08.00
katılma şartları,

1-iç lastik
2- pompa
3- kask

etap toplamı -52 km 'dir.

kesin olanlar,

@anıl şentürkk
@hasanalparslang
@yey52
@mebrarc
@Cengelkoylu53
fatih,
@Number Pİ

etap,

(link)

arkadaşlar sırt çanta almayın,artı bisiklet forma kişiye artı ile döner,arka ceplere iç lastik koyarsınız,pamuklu tişort terletir,tayt rahatlık verir,uzun veya kısa olabiilr ,mtb pantalon giyebilirsiniz,yol kullananlar mtb pantalon giyerse dövecek halimiz yok ,kimsenin tercihine müdale edilmez ,fakat sıcak aylarda bizi terletmeyen aksesuarlar önemli..

düzenlediğim tüm gezi turlarda güvenliğe önem veririm,11 eylül göktürk turunda birerli kolda gidilmesi fren mesafesinde olunmasını herkesten isteyeceğim,kavşaklarda tüm ekip duracak önde olacağım ,tempo yavaş olacak ,özellikle kimsenin beni geçmesini istemeyeceğim.önden giderken arkayı kontrol edeceğim,eğim sonu kesin durulacaktır arkayı toplayacağım,fren mesafesinde giderken tekerler birbirine çarpmasın ,köpekten kaçmak yok besleyeceğiz,giderken mola fazla olabilir süre kısa olacaktır,göktürk merkezde toplanacağız ,çok fazla bekleme olmayacaktır,dönüşte eminönü aşırı kalabalık olacağından ,dikkatli olacağız.

(link)

11 eylül yağmura döndü 32 km rüzgar ,25 eylüle sarkabilir...

(link)

18 km rüzgar,yağmur yok,18 eylül 41 km rüzgar fazla..

Kudret hocam konuyu okurken bir an için kendimi askerde içtima da zannettim. MaşaAllah profil resmin ve konuşma tarzın eğitim subayı gibi. İyi çalışmalar kolay gelsin.

bunun nedeni şudur,taç spor takımında bir zamanlar 18 yaşında bisiklet süren mehmet alinin bana anlattıkları kulağıma küpe oldu,antrenör ,(ki kendisi ile tanıştım )askeri disiplin ile yönetirmiş,performans ekipte yer almak basit bir iş değil.
gerçi şu an gezi anlayışındayız,bunun nedeni kimse öyle birden performansçı olamıyor,ki benim burda yaptığım ise amatörlük,yani hiç idman yapmamış olanları ,amatör performans sürücüsü olmaya hazırlamak ,
amaç 30 km,durmadan basma prosedürüne eğimli güzergahta ulaşmak niyet budur ,ve km 'leri artırarak uzun mesafelere ulaşmaktır ,50 km ile başlıyoruz,göktürkte haldır haldır basmak yok,mola çok olabilir, süre kısa olacak,herkes aynı performansta asla olamaz.

11 eylülde burada değilim ama bir sonraki etkinliğe ben de katılmak isterim. bu tarihlerde ilk defa uzun yola çıkacağım ben de. istanbul aydın arası. öneriniz varsa alabilirim. saygılar :)

@drumpoll

istanbuldan aydına konaklamalı gidecekseniz,bisikletiniz 28 jant tur bisikleti olacak,yalovaya ya pendikten ya da yenikapıdan geçeceksiniz ,e-881 karayolundan 493 km,2 gün ,performansa göre 3 gün ya da 1 hafta,
gerekli her şey alınacak 5-6 adet iç lastik ,pompa ,leyve ,tekeri janttan çıkarmaya yarar.,pansiyonlarda konaklarsınız,bisikletinizi ,mümkünse odanıza alın,

(link)

@hasanalparslang

(link)

şimdilik yağmur gösteriyor ve 37 km rüzgar ertelenebilir.

@drumpoll

ilk kez ise ,yanınızda tecrübeli bir arkadaşın olması size artı ile dönecektir.

@Kudret Kurtcebe
Gönüllerin antrenörüsün ağabey örnek kişisin vesselam:)

• Beğen
Tepkiler: edge35
@Kudret Kurtcebe

Hocam kış boyu burada devam edeceğiz dediniz ama sonbahar-kış dönemi malum yağışlı olur. Yağışlı havalarda antrenmana çıkmamak çalışmayı çok aksatmaz mı?

@Candan Biberci

eyvallah candan dostum,29 ekim cumhuriyet bayramında bursada buluşmayı buradan organize ederiz,yeni arkadaşlar ile ,gelen olur ise aynen bursadayız..

@yey52

kışın pazarları çalışma olacak,yağmurda ben yatarım ,sert rüzgarlarda işim olmaz...yerler kuru olacak,sert fırtına olmayacak.

isteyen treynırda çalışır,bu da bir çözümdür .

@hasanalparslang

ct 'leri bakmak durumunda olduğum bir mekan var.ct 'leri malesef doluyum.

Yaş önemli kriter mi ben de kondüsyon amacıyla katılmak isterim sizlere.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri