T thomisus lx Forum Bağımlısı Kayıt 25 Haziran 2007 Mesaj 2.909 Tepki 2.024 3 Haziran 2014 #1 arada benim de bulaşmak zorunda kaldığım yorumlar için, milletin içini dökeceği bir kürsü açalım diyecek oldum ama vazgeçtim.
arada benim de bulaşmak zorunda kaldığım yorumlar için, milletin içini dökeceği bir kürsü açalım diyecek oldum ama vazgeçtim.
Kadir KARADEMİR Forum Demirbaşı Kayıt 8 Ağustos 2009 Mesaj 477 Tepki 932 Yaş 43 Şehir Balıkesir Dursunbey-Akçay İsim Kadir KARADEMİR Başlangıç 1992—93 Bisiklet Diğer Bisiklet türü Yol bisikleti 3 Haziran 2014 #2 Levent bey siyaset insanların arasını daha da açar, Kaç arkadaşımla siyaset yüzünden görüşmüyoruz Bence tadımız kaçmasın. Vazgeçmeniz yerinde olmuş. Tepkiler: Uğur S.
Levent bey siyaset insanların arasını daha da açar, Kaç arkadaşımla siyaset yüzünden görüşmüyoruz Bence tadımız kaçmasın. Vazgeçmeniz yerinde olmuş.
Tolga_Cr32 Aktif Üye Kayıt 28 Ocak 2013 Mesaj 135 Tepki 55 Şehir Sakarya Bisiklet Carraro 3 Haziran 2014 #3 Aman, Herkesin düşüncesi farklı birde yüzyüze olmayınca yazınca kelimeleri yanlış anlama daha kolay olabiliyor. Bence hiç siyasete bulaşılmamalı üye oldugum bir forumda siyaset kesinlikle yasak ve biz 1999 'den beri arkadaslıgımıza devam ediyoruz.
Aman, Herkesin düşüncesi farklı birde yüzyüze olmayınca yazınca kelimeleri yanlış anlama daha kolay olabiliyor. Bence hiç siyasete bulaşılmamalı üye oldugum bir forumda siyaset kesinlikle yasak ve biz 1999 'den beri arkadaslıgımıza devam ediyoruz.
Ali Sırıklıgil Üye Kayıt 29 Eylül 2012 Mesaj 80 Tepki 21 Yaş 45 Şehir Isparta Bisiklet Sedona 3 Haziran 2014 #4 siyaset girerse bölünme ve düşmanlık kaçınılmaz olur. bence siyasi konular olmamalı forumda.
İ İbrahim Halil Kılınç Aktif Üye Kayıt 29 Nisan 2014 Mesaj 102 Tepki 26 Şehir Muğla Bisiklet Salcano 3 Haziran 2014 #5 Ya bırakın bari burda siyaset yapılmasın valla artık gına geldi Tepkiler: AykutÇ.
Halil EROĞLU Forum Bağımlısı Kayıt 13 Haziran 2012 Mesaj 1.747 Tepki 1.062 Şehir İzmir/Ankara Bisiklet Salcano 3 Haziran 2014 #6 O seviyede değiliz... Tepkiler: Ömer KARAN ve Uğur S.
T thomisus lx Forum Bağımlısı Kayıt 25 Haziran 2007 Mesaj 2.909 Tepki 2.024 3 Haziran 2014 #7 bence konu kilitlensin ve örnek olarak dursun. bu forumda eleştiri olur ama siyasi olmamak kaydıyla. doğadan, insandan, bisikletten yana herşeye varım. Tepkiler: AykutÇ.
bence konu kilitlensin ve örnek olarak dursun. bu forumda eleştiri olur ama siyasi olmamak kaydıyla. doğadan, insandan, bisikletten yana herşeye varım.