Scudo Sports

Foruma özel isimle üye olmak

İnsanların kendi adlarını kullanmalarını teşvik etmek için imzalarımıza kendi adlarını kullanmayan üyelerden özel mesaj kabul etmeyeceğimizi ve ikinci el alış veriş yapmıyacağımızı belirten bir not yazabiliriz.

Scudo
@RAHMİ

gerçekte hiç sevmediğim laflardan biride bizim zamanımızda böylemiydi
şu gençliğin haline bak ,yanlış tabi...
ben bu gençliği seviyorum çünki fikirleri düşünceleri ile birbirleri ile kavga etmiyorlar bizim kuşak karşılıklı iki kelime konuşamazdı ...
hemen tabancalar çekilirdi o kadar hazımsızdık birbirimize karşı ama bunu ağır ödedik silindir gibi üstümüzden geçtiler ...
80 öncesinden çok farklı bir gençlik var....konuşan tartışan birbirini
öldürmeyen bunada şükür bizler 80 öncesi çok acılar çektik ...
ve bedelimizi ödedik ....
ha başka şeyler olabilir tabi bu kuşağın sorunları yok mu var tabi üniversite sonrası iyi bir iş iyi bir para herkesin isteği ,pek bir şey değişmedi gelecek kaygısı hala var....
zannederim insanları bu rahatsız etmekte ....yaşlandıkça iş dahada zorlaşmakta heleki benim gibi bekar vede çocuğu olmayanlar için durum biraz iç açıcı gibi durmamakta ...genede yaşam güzel...

Moderatör , yönetici ve adminlerimiz bu fikri en baştan bu yana savundukları için hepsi kendi isimlerini kullanıyorlar.
Nick değiştirmek isteyenler için açılan bölümde isteklerinizi dile getirebilir , kendi adınızı kullanma ayrıcalığını yaşayabilirsiniz .

Kudret abiye bunu dile getirdiği için teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
@Soner Sarihan

esas ben teşekkür ederim soner dostum...
evet kendi isimlerimizi kullanma ayrıcalığı ,evet neden olmasın ...

:in: :in: :in:

katılıyorum kudret abıcım guzel bır tespıt

klasık laflar etmek ıstemıyorum ama

ben adının yerıne nıck kullanan arkadaslardan hıcbırının bu konuya yazmadıgını gorunce
bu tespıtın sadece tespıt olarak
yanı bır degısım olusturmayacak bır sekılde kalacakmıs gıbı hıssedıyorum

keske herkes duzeltse

daha samımı ve daha sevıyelı sohbetler olacaktır dıye dusunuyorum
ve herkesı kendı adı soyadını kullanmaya davet edıyorum

3 yıl önce rumuz kullanarak üye olmuştum. Bu seneye kadar foruma üye olduğumu unutmuştum bile...
2010 yılı haziran ayı aktif olarak (hergün yaklaşık 40-50 km.) bisiklete binmeye başlayınca ve de hemen ardından TdF başlayınca , foruma daha sık girmeye başladım. Hatta şimdilerde bütün gün forum sayfası açık kalıyor.
Geçen gün , forum yönetiminde ki değişiklikten sonra , yönetici arkadaşlardan birinin mesajıyla, kullanıcı adımı gerçek ismimle değiştirebileceğimi öğrendim. Hemen değişikliği yaptım. Ve gördüm ki, pek çok arkadaş gerçek ismini kullanmak üzere başvuru yapmış.
Herşey bir yana gerçek isimlerimizle çok daha samimi, çok daha tanıdık olduğumuza inanıyorum.
Hem Kudret bey, siz de diyorsunuz ya burası bir aile . O halde birbirimizin ismini bilmemizden daha doğal ne olabilir ki ...

@Gülgün

teşekkür ederim gülgün dostum...

epey zamandır forumdayım ...çok saatlerim burda geçti ...
ve bir çok turlarda beraber olduk istanbulun pedalşörleri ile öyle bir sihirki bu sizi içinize çeker, bu sihir şudur....
hafta içi çalışan insanlar bu forumda çoktur ...
ve tabi içlerinden biri organizasyon işine soyunur yada avrupa yakasının sorumlusu bf sorumlusu bu işe soyunur enver üstad gibi ve açıkça insanlar şunu görür ya kardeşim biz acaip eğleniyoruz bisiklet üstünde ve hafta başına büyük bir moralle işe giderler insanlar sıkılmış bunalmış iş hayatından onların hakkı bir pazar deliler gibi eğlenmek işte onun için bu forum var çalışan insanlar için hafta sonu bisiklet turları ve konaklamalı tur düşünenler için bisiklet turu artı benim gibi kafayı antremana takmış yaşlı fosiller için bisiklet turu...
evet isimlerle insanlar daha bir samimi olmakta dostluklar kurulmakta...
önemli olan dostlukları yaşatmak .....
en yalnız insanlar bence kibirli olanlar kendilerini dev aynasında görenler
sadece bildiğini okuyanlar hiç kimseyi dinlemek istemeyen ve kendi öz eleştirisini yapmak istemeyenler vs vs ...
evet bence bisiklet forum büyük bir aile olma yolunda ilerleyecek temennim budur...

@Kudret Kurtcebe

Temenninize tüm içtenliğimle katılıyorum.

ilk üye olduğumda bende ergenliğin hevesiyle saçma bi nickle üye oldum :D tabi sonradan sonraya millet neden acayip acayip nick e baksınki dedim ve murat (reis) abiyle iletişime geçtik. ne olsun diye düşünürken neden gerçek adını koymuyorsun insanlar seni daha çabuk tanır gibi bi tavsiyede bulundu. tamamdır dedik ve abdullah hakkı olarak kaldı. ama uzun süredir profil resmim aynı. ben genelde profil resimlerine bakarak hareket ediyorum o yüzden değiştirmiyorum.

not : genel olarak hakkı adımı kullanıyorum. abdullah genellikle resmi işlemlerde veya tam adımı vermek zorunda olduğum zamanlarda kullanıyorum. ama ikiside benim adımdır, canımdır :D her şekilde seslenebilirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@Abdullah Hakkı
:D :D İlk üye olduğumda M:T:B ydi üye ismim, ne günlerdi be :D

Tüm yazılanları okudum güzel fikir fakat ben yinede çok abartılmadıgı sürece niklerinde kullanılmasında bir sakınca görmuyorum forumda isminide bildiğim çok guzel nik kullanan arkadaşlarda var.. Herkeze keyifli forumlar.
Zafer Uludag:)

• Beğen
Tepkiler: 42FY
sevgili kudret öncelikle önerin için teşekkürler..........tüm dileklerinin dışında üye kardeşlerimin...... kendi adlarını kullanmaları aynı zamanda dürüstlüğünde bir çeşit sunumu değilmi ?...........bir insanın konuştuğu veya yazıştığı diğer insanın gerçek kimliğini bilerek pek çok şeyi paylaşması ....en doğru olan değilmidir...?

• Beğen
Tepkiler: Gülgün
Sana katılıyorum arkadaşım. Ben foruma üye olurken, yazması kolay olsun diye kullanıcı adı olarak olarak "dgt97"yi seçtim (adımın başharfleri, 97 de okul numaramdı. Sonra da değiştirmeyi düşünmedim. Çünkü adımı zaten imzama yazdım, böyle bir değişikliğe gerek görmedim. Yani kişinin ismi belli olduktan sonra, nickmiş değilmiş bence önemi yok. Kendi kendimle çelişiyorum sanırım. Nick yerine öz ismimi kullanmaya başladım ben de. Aslında forumdaki arkadaşlar da alışmıştı. Ama artık değişim zamanının geldiğini düşündüm. Birkaç konuda bana " sevgili dgt" ve "dgt kardeş" denilince gerçekten tuhaf geldi. Öz isim olunca, yazışmalarda daha samimi bir ortam oluyor. Yine de tekrarlıyorum; kişinin ismi belli olduktan sonra, nickmiş değilmiş bence önemi yok.

Geri