Forum yaptırımları

Scudo

ismailofli

Forum Bağımlısı
Tepki
442
bence çok gereksiz ve sonuca ulaşılamayacak bi tartışmaya dönüştü bu. bazı durumlarda sadece bir doğru olsa bile herkesin doğrusu kendine.saygı göstermek lazım.bu konuyuda burda kapatmak lazım.
nacizane görüşüm bu...saygılar...

yanlış anlamadıysam daha önce forumdan çıkarılan veya çıkan biri...tartışamyı intikama dönüştürmeyelim.

Ben düzelttim.....Tuğrul....

T

Tuğrul

Misafir

İntikama dönüştürmek ???Anlayamadım kusura bakmayın.Siz yazıları başından beri okumuyorsunuz galiba?

ismailofli

Forum Bağımlısı
Tepki
442
hepsini okudum...
haksızmıyım? temel karataş deyince...temel karataşın önceden banlandığını sanddım ve first master nickiyle tekrar girdiğini düşündüm.yanlışmıyım...
benimki sadece merak.
şunu söylemeliyim.
bu tartışma dışardan hiç hoş gözükmüyor.

T

Tuğrul

Misafir

Biz burada bir takım suçlamalara maruz kalıyoruz.Cevap vermek de doğal hakkımız sanıyorum.
Bu arkadaş ne için ayrıldı?Artı, ne için isimsiz olarak geri döndü.
Sizce bu iyi niyet mi ?Gelir gelmez de, tartışmalar geri geldi.

Burada bize yöneltilen eleştirilere cevap vermek zorundayız.Susarsak , kendilerini haklı zannederler.
Eleştiri yapıcı yönde olursa,dinleriz,ders alırız,teşekkür ederiz.
Ama tam tersi olursa da ,fikrimizi söylemekten kaçınmayız.
Ayrıca biz kimseden intikam almayız.Kin tutmayız.

ismailofli

Forum Bağımlısı
Tepki
442
intikam konusunda başka nickle girip sırf sorun çıkarmak için savunmadığı şeyleri savunuyormuş gibi görünen eleman içn söyledim.
başta bazı konularda haklı bulmuştum ama sırf intikam içinmiş.
yanlış anlmayın lütfen..saygılar...:)

Ediz Tevfik Özgan

Forum Bağımlısı
Tepki
971
Yanlış hatırlamıyorsam benzer birşey başka birsitede olduydu sırf buyüzden bizaman o foruma İzmirden mesaj attırmamışlardı.Siz gene iyisiniz.

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Tepki
1.266

Lütfen konuları iyi okuyarak yorum yapalım. Bizim forumumuzda olan birşey yok. Konuyu kısaca özetlemek gerekirse, daha önceden çıkarılan bir üye başka bir nick ile tekrar üye olarak bizi kandırabileceğini zannetti ve ortamı karıştırmak istedi. Dolayısıyla ortam olarak hep iyiydik, inşallah bundan sonrada tüm ekip olarak ( gerek üyelerimiz, gerekse yöneticilerimizin hepsi ) böyle devam edeceğiz.

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Tepki
1.266

Konunun 30. mesajıma bakın

Konunun 16.mesajıma bakın.

Bu cevaplar sizi aydınlatır diye düşünüyorum.

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.898
bu vatandaşı o linkler aydınlatmaz behçet abi.boşuna zahmet etmişsin.zten bu konunun muhatapları forum yönetimi ile sıkıntısı çözmüş bulunmakta.

bundan sonraki gereksiz sürtüşmeleri önlemek adına müsadenizle konuyu kapatıyorum.

• Beğen
Tepkiler: behcetatinc

BF Okuru

Üye
Tepki
46
Bugün asagida verdigim linke konu yardim talebine antrenman mesaji yazdim.Ve yazarken yeni üyelerin ileride ayni konuyu merak edebilecegini düsünerek cevap yelpazemi genis tutarak cevap verdim.Yurtdisindan misafirlerim sebebi ile acil çikis yaptım ve geldigimde gördüm ki yardim talep eden kisinin(biyani) ukalaca yardim mesajimda beni tersledigini gördüm.Antrenman bilgi seviyesi yeni baslayanlari da kapsayacak seviyede ve tamamen iyi niyet tasimaktaydi. Ben olmadigim için uzun süredir düsüncelerimi hislerimi paylastigim forum dostlarim yazdiklarimi onaylayan mesaj yazinca yardim talep eden üye sert çikislarini sürdürmüs,gergin bir ortam içerisinde cevaplar vermistir bunun neticesinde tamamen yolgösterici bilgi verici yardimci olma istegim .biyani adli üye tarafindan sert ve tahrik edici sekilde sürdürülmüstür.

(link)

Linkten okuyup sadece oylamaya katilmanizi talep ediyorum yorum yazmayiniz.Sadece oylama butonuna tiklayin.Ben olmadigim için ardimdan yapilan yoruma sadece... aylin hanim dogru yazmis dedikleri için satasilan özgür ve emreede 1 ay Gerginlik ortamini olusturan yardim mesajimi asaliyan biyani isimli üye yönetime bilgi vermedigi için 5 gün ceza almistir.Gelin hep beraber inceleyelim.Verilen ceza orani adil mi degil mi?Ve yönetim bu konuda hakikaten görüslere açikmidir? Ben olmadgim için sadece aylin hanimin yazdigi dogru dedikleri için satasilan üyeler ile benim de 1 aylik banlama cezasina çarptirilmami talep ediyorum.Çünkü ben evde olsaydim bende özgür ve emreedenin yazdigini yazip yeni baslayanlarada işik tutmasi için mesajimin detayli oldugunu yazar yazilarimi onaylardim ve neden asagilar tarzda cevap veridigini sorardim.

Ozan Güven

Forum Bağımlısı
Tepki
201
bence olayın sizle bir alakası bile yok 1 aylık banlanan arkadaşların hafiften çocukça davranışları sonucu büyümüş bir durum, kanımca yerinde bir karar verilmiş.. eminimki siz olsanız bir cevap verseniz olaylar oldukça farklı gelişirdi.. herkese sakin, bol pedallı günler dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: Murat CER

BF Okuru

Üye
Tepki
46
Herşeyden önemlisi gerçek hayattada ,sanaldada bir bayanla kibar dille konuşmak gerekir. Madem bisiklet konusunda bu kadar iyisin ve iddalısın bazı şeyleri aştım diyosun o zaman konu açıp soru sormayacaksın kardeşim.Soruyorsanda insanlar senin bilgi seviyeni bilemez iyi kalplileri en başından , ayrıntılarla anlatır kötü kalpliside dalga geçer.Bencede Adil değil.

rainn

Üye
Tepki
83
forumda kişi engellenmesini, gereken olaylarda saygıyla karşılaşıyorum. lakin xcangel'ın yukarıda vermiş olduğu linkte '30 gün' engellenme cezasını çok fazla buluyor ve verilmemesi gerektiği kanısına erişiyorum. ortada bir hakaret yok, sadece taraflar arasında az hoşgörü, yanlış anlama ve gerginlik oluşmuş. yanlış anlaşılmasın ben gerçek hayatta şimdilik iki arkadaşla da tanışabilmiş değilim. bu olaya tamamen objektif bakıyorum. her iki tarafta %100 haklı değil bu bir gerçek. ancak 30 gün engellenme yerine konu içerisinde bir uyarı mesajı verilseydi daha iyi olmaz mıydı? Sonuç olarak ben 30 günlük engellenme gerektiren çok ciddi bir durum olduğunu düşünmüyorum bu konunun.
Saygıyla..

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.898
@xcangel

Sayın xcangel.Talebiniz üzerine siz de forumlardan bir ay uzaklaştrıldınız.Öncelikle bunu bildirmek istiyorum.Unutmayın bu sizin talebinizdi.

Geçelim.Verdiğiniz linkteki konuyu bizde yönetim olarak elbette değerlendirdik.Konu da biyani nickname li üyenin size karşı asla sizin deyiminizle sert ve tahrik edici bir üslubu görülmemektedir.Lütfen tarafsız olmaya gayret edelim.Konuyu tartışma ortamına sürükleyenler başta Özgür! isimli arkadaş akabinde EMREDEE dir.Kaldı ki bu iki üye forumcafe bölümündeki tartışmalı mesajlarından dolayı izlemede olan üyelerdi.Cezalarının sırf bu konuda değil,geçmişten beri izlemede olan diğer konularla ilgisini hiç düşündünüz mü?düşünmediniz.İki üye de biyani gibi başka bir konuda tartışmaya karışmamış olsalardı birer ay mı ceza alacaklardı.Kesinlikle hayır.

Öyle sanıyorum sizin forum içinde veya dışında edindiğiniz arkadaşlarınızın değerlendirmeleri bisikletforum.com yönetimi gibi bir ekip kadar tarafsız olamaz.

Bunu da geçelim.

Bisiklet forum.com daki onbinlerce mesaj bisikletforum.com yönetimi tarafından tek bir noktası kaçırılmadan izlenmektedir.Üyelerde takip sistemi içinde tek tek değerlendirilirler.Her zaman söyledim şimdide söylüyorum.Bunun amacı yıllardır alnımızın teriyle forumu taşıdığımız ve her geçen gün yükseltmeyi hedeflediğimiz o nezih ve profesyonel ortamın korunmasıdır.gayemiz budur.Bisikletforum.com yönetimi ise gerçek profesyonellerden oluşmaktadır.Üye kimlikleri gerçektir.Bunu bin kere söyledim yine söylüyorum.Forumda kimseye iltimas geçilmez.Siz dahil herkes forum kurallarına uymakla mükelleftir.Aksinde yasal sorumluluklar dahil diğer yaptırımları göze almak durumunda kalırsınız.

Unutmadan.Forumla ilgili özelikler ve kimi görsel ya da teknik uygulamalarla ilgili forum hakkında bölümünde sürekli kullanıcılarımıza danışırız.Onlara daha iyi hizmet sunabilmek adına forumu daha fonksiyonel kullanmaları adına fikirlerini sorarız.

Fakat kurallar bütünü içerisindeki yaptırımları sorgulamak gibi bir hakkınız yoktur.Bunu altını çiziyorum.Kurallara herkes uyacak,diğer kullanıcıların haklarını gözetecek,aksinde sonucuna katlanacak.Asıl demokrasi budur.

Bisikletforum.com bisiklet adına kendine çizdiği profesyonelleşme sürecinde gereken neyse uygulamada tereddüt etmez.Forum kullanıcılarının yani bisikletçilerin mola yeri diye tabir ettiğimiz FORUM CAFE bölümünde ise sürekli hır gür çıkaran daha sonra birbirine girince oradaki tatsız hadiseleri forumun üstüne taşıyan kimliklere burada geçit verilmez.Buna kimsenin hakkı yoktur.Bisikletforum.com dan binlerce üye bisikletle ilgili paylaşımda bulunur,yeni üyeler ise bundan faydalanmak adına forumda bulunurlar.Buna engel olanlara uygulanacak cezalar bundan sonra da aynı kararlılıkla sürecektir.Forumun bel kemiği bisiklettir.Bisiklet konularıdır.Cafe değildir.

Diğer değerli kullanıcılarımızda bu konu ile meşgul ettiğimiz için onlardan özür diliyor,saygılarımı sunuyorum.

Alpay ipekgil

Daimi Üye
Tepki
284
hiç gereksiz yere konumuzu tümden kitlemişsiniz
(link)
uygun gormedıgınız mesajları kaldırabılırdınız neden konuyu kıtledınız hıc anlayamadım.sayenızde bu forumdan haberleşerek heran bırlıkte pedallayabılecegım hıc bır arkadasım kalmadı !
benimde burada kalmamın anlamı yok artık.bir ban rica ediyorum.
bugune kadarki birlikteligimiz icin hepinize tesekkur ederim.sevgi ve saygılarımla
Sağlam Pedal Ekibi'nden Alpay İpekgil