Buğra Ünalan
Üye
- Tepki
- 154
- Bisiklet
- Canyon
İnsanların kendisine bile saygısının olmadığı bir ortamda, başkalarına saygı duymalarını beklemek çok fantastik, çok ütopik ve çok da iyimserce olur.Aman hocam çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın.
Bir araç sahibinin diğerine saygısının olmadığı bir metropolde yaşıyoruz. Araçlardan çekincemize sabahın köründe çıkıyoruz. Yine de sabahın o saatinde gelip seni buluyorlar...
Son günlerde sürekli kaza haberi duyuyorum. Bisikletten soğudum resmen.
Ancak karşı taraf durumu olmadığı gerekçesi ile bunu kabul etmedi
Durumu yoksa bisiklet yolu inşaatına çimento taşısın. Kamu hizmeti o da.Bildiğim kadarı ile bu şahıs kazayı at yada el arabası ile yapmadı. Çarpan şahıs arabası ; at arabası bile olsa satar 3 5 neyse Veloturk'e bağışını yapıp kalan parayla kullandığı arabanın 1 - 2 model düşüğünü tekrar alabilirdi.
Böyle kendini uyanık zannedip fakir edebiyatına sığınan kişilere, umarım mahkeme en yüksek miktarda para cezası verir .
Bir de olayı önemsemeyip duruşmaya bile gelmeme kısmı var oraya hiç girmiyorum .
Durumu yoksa bisiklet yolu inşaatına çimento taşısın. Kamu hizmeti o da.
Yani ben duruşma hakimi olsam, bu cezayı basarım, Murat B. Ye döner sorarım kaç torba istersin diye. Artık Murat B. Gönlünden ne koparsa 100 kamyon mu, 500 kamyon mu, 100 bin torba mı, 250 bin torba mı, mağdur olarak o verir miktarı ve olay tatlıya bağlanır ve hemen en yakın markete gidilir, saat 22 den evvel milli içkimiz ayran alınır ve şerefe içilir. Sen sağ ben selamet.Evet Mehmet abi benimde demek istediğim bu .Yapmak isteyen bir yolunu , istemeyen bahanesini bulur.