Scudo Sports

Forum üyeleri

Scudo
Maşallah aman nazar değmesin.

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
3 tekerli bisikletiyle aramıza katılan 11003 üncü üyemiz hoş geldin :D

Aramıza hoşgeldin. İyi eğlenceler

11000. üyemiz hoş gelmiş :) sefalar getirmiş...
Bu arada ben de geçen gece 5000. mesajımı attım :) İçim bir hoş oldu yahu:eek:

@HaliliOzturk

11000 (onbirbin) . üyemiz ve seninde 5000 (beşbin) . mesajın forumumuza hayırlı olsun kanka...

Hayırlı olsun:) 11000. üyemiz..

@tekteker
Malesef haklsın.. Sanırım siteye üye olanlar bir girip bisiklet fotoğraflarına bakıyorlar ya da akıllarındaki bir iki soruyu sorup cevabını alıp bir daha da uğramıyorlar.. Sanırım sadece teknik terimlerin olduğu bir site sanıyorlar burayı.. Halbuki internette Türkçe forumlar arasında EN KALİTELİ forumun burası olduğunu düşünüyorum(tabi ki hepsine göz atmışlığım yok ama:)).. Sanırım Türkçe forumlar arasında imlaya en çok dikkat eden, bilinçli üyeler bu forumda:).. İnsan bisikletforumda biraz dolaşınca bir daha kopamıyor(ilk girdiğim günlerde birisi kadro değişimi için demişti:"tecrübe ile sabittir" diye.. ben de onu diyeyim bu parantezin içinde:D).. Nice 11000 lere diyorum... Herkese selamlar.. Bir de günaydın:D Bu saatte yazıyorum.. Tüm gece uyuyamadım yav..

anasayfada en alttaki forum istatistiklerini göremiyorum
geçici olarak kaldırıldı mı acaba
yoksa benim pc de mi problem var??
teşekkürler..

@Özgür!

Bu konuda muhtemelen yeni bir düzenlemeye gidilecek Özgür.

Senin bilgisayar turp gibi...;)

@Mustafa KILIÇ

teşekkürler bilgilendirme için..
iyi günler..:)

Benim bir önerim olacak sadece bir öneri ister uygulanır ister uygulanmaz.
Üyeler arasında 1 aylık açtığı konulara verdiği cevaplara .... göre ayın üyesi seçsek bence zevkli bir uygulama olur.

Tabi bu uygulama için karşılıklı saygı ve hoşgörü olması lazım bence bisikletforum da bunlar mevcut saygılar...

@nyx

selim ve nyx haklı burası bisiklet forum bu tür şeyleri abartmaya gerek yok sohbet muhabbetin suyu çıkarrr

• Beğen
Tepkiler: BuRroM
Geri