Scudo Sports

Forum rütbeleri

Alında online olma süresi de göz önüne alınsa hoş olur, ama bir sayfada 10dkdan fazla durunca dikkate alınmayacak falan filan... O kadar zamandır saçma mesajlar atsam ya da flood yapsam ben de 4 yıldızın en tepesinde yerimi alırdım diye düşünmekteyim.

Scudo
@mnk

O tür kullanıcılar kendilerini belli etmektedirler zaten, ve üzerlerinde de gereği yapılmıştır hep ;) Gözden kaçmıyor..

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Evet bende dün farkına vardım çoğu kişi değişmiş ama ben hayla üyeyim ne zaman aktif üye olacam yaw :p

@mnk

Bir örnek :D

Mesajları okumadan cevap yazıyor

*bülent ersoy hamile kalmış
üye- paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!!

*Mill takımımız arjantin'e yenildi
üye- süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor

*Kızgın çocuk annesini öldürdü!!!
üye- bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı var

*2009 dünyaya meteor çarpacak!!!!
üye- eyvallah dostum emeğe saygı!!

* 9 kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor
üye- aferim helal olsun adama!

*bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı
üye- yazık yaa

*benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı

üye-oh ne güzel.ülkenin gidişatı iyi

*arkadaşlar bu programın crackı lazım

üye-banada lazım.napıcaz

Reis konuyu yakından takip ediyor, teşekkürüne bakılırsa Ama sessiz kalma taraftarı anlaşılan :27: :)

Arkadaşlar bence siz bunu öğrenemeyeceksiniz. :cool:

Çünkü bu rütbelerin neye göre arttığı öğrenilirse, sırf rütbe için kasacak, çalışacak, çeşitli yolları deneyecek arkadaşlar olacaktır. Daha önce de olmuştur. Bunun için gizli kalacağını ve bunun daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Rütbe alınmaz verilir ;)

Yönetime selamlar

Kendimi bi an için BBG evinde hissettim :) Bizler ev sakinleri ve moderatörler de kameralardan bizi izliyo ve puan veriyo:D :D Yamuk yapanı da banlıyor...

@gokdaltercume

bir sabah uyanmışsın ve o da ne bir rütben bile yok... ya da bir sabah uyanmışsın bisikletin siteye logo olmuş sen de adminin yerini almışsın, sonra tekrar uyanırsın ve hayatına devam edersin kaldığı yerden... :D

Ya da derecen artik yesil degil, kirmizi! nickin üstü de cizilmis ve rütbe kisminda "banlandi" yaziyor... Tipki devrik bir general gibi yildizlarini sökmüsler... aman allahim, kabus ya

rütebler site büyüdükçe değişecektir başka üye olduğum sitlerde bole olmuştur sitenin buymesinden kaynaklanıyor inş dahada büyüyeceğiz :)

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper ve eYa
@ugurcani

Titan olayi yani... getirdigin her üye prim almani sagliyor :D :D

@H.Okyay

hayır hocam yanlış.tam olarak bilmiyorum bende ama 600 küsürlerdeysen dost olunuyor şimdi 700 küsürlerdeyim bağımlı olmuşum yani bağımlı önde:)

• Beğen
Tepkiler: ahmedseref
@MTB-BiKE

Tam emin değildim ki zaten onları yazarken. Dost, bağımlıdan daha yakın geldi bana ne bileyim :rolleyes: :D

Ben forum bagımlısı oldugum gibi aynı zaman da dostuyum da!:) Bu site gercekten bagımlılık yaratıyor muş inanın arkadaşlar

Şimdi bu rütbeler nasıl olluyor güzel bir soru siz foruma msj yazdıkça msj sayınız yükseliyor ve rütbeleriniz yükseliyor ^-^

Geri