ozgurcakici
Üye
- Tepki
- 11
- İsim
- Özgür
- Başlangıç
- 2022—23
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kullanım koşullarıPaylaştığım gönderiyi silemiyorum. Ben mi bulamadım yoksa böyle bir özellik yok mu?
Teşekkürler hocamKullanım koşulları
4- Hiçbir şekilde ilan, konu ve mesaj kayıtlarını silmiyoruz. Bu işlemler veritabanımıza ve foruma zarar vermektedir ve olası bir hukuki durumlar için saklı tutulmaktadır. Bu yüzden bu tarz tekliflerde bulunmayınız. Sitemize kayıt olmadan önce bu koşulu unutmamalısınız.
Yuksek kalite foto yukleyemiyoruz en azindan forumun kendisi otomatik fotoyu sıkıştırmasi lazim
Günaydın. Diğer bilgilerimi değiştirip kaydet dediğimde bu alana hiç dokunmama rağmen bu şekilde bir uyarı veriyor. Başka şeyler yazayım dedim hiç bir formatı kabul etmedi.
Şimdi baktım ki konum olarak 'İstanbul' görünüyor hesabımda sadece, hemen gideyim 'Eskişehir/İstanbul' yapayım istedim, yalnız değiştirmediğim ellemediğim bi kısım yüzünden yapamıyorum. Daha sonra tekrar girip hiç bişey değiştirmeden 'kaydet'e bastığımda yine aynı hatayı veriyor.
Meslek kısmına ne girersen gir hata veriyor.
Meslek kısmına kayıt olurken sınır olup ratsgele bir şey yazmıştım sırf bu yüzden
selamlar. bahsi geçmiş olabilir ama naçizane bir isteğim olacaktı, mümkünse emojiler arasına beğenmedim butonu ekleme fikrini değerlendirmeye alabilir miyiz?![]()
Ben de profil ayarlarında bir şey değiştirmeye çalışırkeni hata verdi, baktım isim kısmını, Türkçe kabul etmiyor, ingilizce harfler kullanınca kayıt etti.
Bilginize.
İnsan severek kullandığı bisikletinin markasını belirtmek istiyor ama eksik markalar var. benim bisikletim Van Rysel marka. ayrıca Rose gibi bazı markalar da yok maalesef
"...ve olası bir hukuki durumlar için saklı tutulmaktadır."
@Admin i göreve çağırıyorum. Bu cümle düzeltilmeli. Ayrıca, "hukuki durumlar" ifadesi, kullanım koşulları'nda yer alamayacak kadar gayriresmi bir dil.
"Olası bir hukuki süreç için saklı tutulmaktadır" gibi bişey olabilir.
Yeniden Makine Mühendisi’yim, teşekkür ederimHepsi halledildi. Tekrar kontrol edebilirsiniz ve sorun devam ediyorsa yazarsanız tekrar bakarız.
Ayrıca, üye profilinize kapak fotoğrafı yükleme özelliği aktif edilmiştir.
Hepsi halledildi. Tekrar kontrol edebilirsiniz ve sorun devam ediyorsa yazarsanız tekrar bakarız.
Ayrıca, üye profilinize kapak fotoğrafı yükleme özelliği aktif edilmiştir.