Scudo Sports

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim

Ama halen Ali'nin, Veli'nin tur günlüğü diye başlıklar duruyor ve açılıyor. Kimsenin konusu birleştirilmiyor.
Şikayet butonunu kullanırsan birleştirirler. Aynı kişinin farklı tur başlıkları varsa bildiğin, söyle de birleştirtelim :ssrtcbya:

Scudo
E-bike lar için de bölüm açılması gerekiyor.

Toplam mesaj sayısı için çırpınanlara biri daha eklenmiş ...

Sitenin arka planı değişsin bence (beyaz yerine gri yada diğer renklerin beyazımsı tonları olsun)

(Karanlık mod harici kullanım için diyorum )

Akşam siteye bakmak için güneş gözlüğü takmak gerekiyor:)

• Hahaha
Tepkiler: safex
Günaydın. Diğer bilgilerimi değiştirip kaydet dediğimde bu alana hiç dokunmama rağmen bu şekilde bir uyarı veriyor. Başka şeyler yazayım dedim hiç bir formatı kabul etmedi.
Screenshot_20250624-103701_Opera.jpg

Günaydın. Diğer bilgilerimi değiştirip kaydet dediğimde bu alana hiç dokunmama rağmen bu şekilde bir uyarı veriyor. Başka şeyler yazayım dedim hiç bir formatı kabul etmedi.
328240 dosyayı görüntüle
Ben kayıt olurken ne yazsam olmadı ben de doktor yazdım doktorlukla uzaktan yakından alakam yok

• Hahaha
Tepkiler: safex
@cazci
Canımız, ciğerimiz Cem Abimiz.
Senden bir isteğim olacak.
16.07.2025
Bisikletforum Moderatörlüğüne,
BURSA
:snzdglsn: Bu emoji var ya "Sen var ya az değilsin" bunun mesajlara verilen tepki kısmı olan "beğen" kısmına da koyulmasını talep ediyorum.
Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
İmza
Kedi Hamlet
(Forumun huysuz kedisi)

Emoji faslını açarsak kapatamayız gibi geliyor, bence referanduma gidelim.. @hamlet2006

@cazci
Canımız, ciğerimiz Cem Abimiz.
Senden bir isteğim olacak.
16.07.2025
Bisikletforum Moderatörlüğüne,
BURSA
:snzdglsn: Bu emoji var ya "Sen var ya az değilsin" bunun mesajlara verilen tepki kısmı olan "beğen" kısmına da koyulmasını talep ediyorum.
Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
İmza
Kedi Hamlet
(Forumun huysuz kedisi)
İstek emoji yapabiliyorsak ben de "seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım" emojisi talep ediyorum.

merak edip dikkatli baktım da şu anki emoji düzeni aşırı yeterli vaziyette. :) ama hamletimizin önerdiği emoji de baya kullanılır o yüzden birini çıkartmadan ekstra ekleniyorsa hoş olur.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
"Yılgın bir hoşgörüyle benimseme" emojisi isterdim bende. Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Geri