Scudo Sports

Forum Forma Sipariş :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@çağatay_çankaya

İletişime geçmediğimizi nerden biliyorsun ? Bende bizzat Ulaş Beyle görüştüm, Eagle zaten gerekli cevabı da konu içinde yazdı. Önceki mesajlara bakarsan eğer açıklamaları görürsün.

İhsan Beyin Tasarladığı Diğer Formada Güzel,Aslında İyi Olur O:D

Arkadaşlar çalışmalara devam ediyoruz ben sizi bilgilendireceğim. Sabırla bekleyin. Biliyorum biraz fazla zaman geçti ama nasıl olsa üstesinden geleceğiz. :)

@Anonim

bekliyorum hadi hayırlısı ama yaz bitmeden olur inşallah.

@devilmycarlos bu sorun değil çünkü bu sefer devreye girecek olan formaların sürekliliği olacak şekilde uğraşıyorum. Misal raflarda yerini alacak yaz-kış satışta olacak. Yani geçen sezonki gibi tek seferlik olmayacak. BisikletForum artık marka haline geldiği için böyle bir şey düşünüyorum ve sanırım isabetli bir adım atmış olacağız birlikte :)

@Anonim

Eagle, mevcut forma ile oynamayın n'olur, farklı tasarım olsun. Belirttiğim gibi her sene çıksa herkes en az 1 kere alır her sene, sırf koleksiyon için..:harika:

@Hüseyin Külcüoğlu şu paylaştığınız resimlerde ortadaki siyah-beyaz olanda alışkanlık yapar yazıyor. Oraya Gececiler Kulübü ve Serbest Kürsü (iki tane ayrı) yazıp tekrar paylaşır mısınız? :)

@Anonim tebrik ederim inssallajh sorun cıkmadan gerceklesir.Gecen seneki formalar fiyat olarak baya uygunmus.Gerçi bu sene baya dolar fırladı filan,fiyat benim için önemli değil lakin diğer firmalarla yarısabilmesi bakımından kac tl bandında olur tahminen.

Eski fiyat uygunmuş.Benzer fiyattan aynı forma satılırsa alınır.Güzel dizayn etmiş hangi arkadaş yaptıysa

@devilmycarlos amaç BisikletForum çatısı altında toplanan insanların o çatının ismi geçen formayı kazandırmak, sesimizi duyurmak vs. Dolayısıyla henüz bisikletle tanışmamış ve yahut uzak kalmış insanları da bu dala kazandırmak olacak işte. Fiyatı da yine önümüzdeki günlerde açıklamalarla birlikte belirtiriz artık.

@Hüseyin Külcüoğlu evet gerçekten farklı oldu çok teşekkür ederim yordum sizi. :) Forumda kategori ve konu aşığı olan bir sürü insan var. Belki böyle farklı şeyler de ek olarak düşünülebilir. :D

@Anonim

Rica ederim de açıkçası bence hiç gerek yok. Her sene farklı forma tasarımı olsun yeterli. Her sene dediğim gibi en az 1 kişi 1 adet alır. Ben şahsen koleksiyon için toplarım.

@Onur İlker Gündoğdu

Kendi adıma sebebini söyleyeyim.Forumu seviyorum,bu güne kadar onlarca forumda takıldım ama içlerinde en yardımsever insanların olduğu en çok bilgi edindiğim yer burası oldu.Eskiden Şu mağaza önündeki bianchi bisikletlere bakardım keske benimde olsa diye,sonra gider çaktırmadan etiketine bakardım.1200-1500-1600 liraları okuyunca hevesim kacardı..Bilgisayar oyunu oynamayı çok sevdiğim için ekran kartı parası biriktiren ben,bir gün şans eseri foruma rastladım ve üye oldum sonra okudum okudum okudum.Ekran kartı almaktan vazgeçtim.Kendime bir iyilik yapıp bisiklet aldım.Bisikletlerin mtb yani kalın lastikli bisiklet ve çift amortisörlü bisikletlerden ibaret olmadığını,şehir bisikleti(hibrit),yol bisikleti koylikıros vs gibi farklı bisikletlerinde olduğunu öğrenmiş oldum.Kadro,maşa(çatal biliyordum),gidon,aynakol...vs nedir? burda öğrendim.kadro boyu nasıl olmalı,nasıl seçilmeli,şehir bisikletimi,dağ bisikletimi,yol bisikletimi hangisi tercih edilmeli burda öğrendim..ve daha bir çok bilgi..O yüzden bu forumun reklamını yapmak seve seve hoşuma gider,çünkü benim gibi bisikletsever olupta bilgisi olmayan insanların bilgilenmesine vesile etmiş olurum.Saygılarımla kardeşim.

@Anonim

alıntı yanlış olmuş sanırım ama olsun arkadaş okumustur belki :)

@devilmycarlos Eyvallah abi :) Ben gene de yapmam, ama ucuz olursa ve de dizaynı geçen seferki gibi güzel olursa alırım 1 tane kullanmak için

Takip.
Fiyat da uygun olursa koleksyon yaparız

formalar inşallah bütçe uygun olur :)

Uygun fiyat deniyor surekli, nedir bu uygun fiyatin rakami? Gecen sene ne kadara satilmisti?
Mesela turkiye turu formalari kipeo markasindan 85 liraydi. Torkunun formalari da o civarda hatta az daha pahaliydi. Burada hedef nedir, yani ayni kalitede 70 lira ise bu uygundur bence ama baskasina gore fazla gelebilir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri