Scudo Sports

Forum Forma Sipariş :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Beni de yazın liste falan varsa bende istiyorum ve takip ediyorum

Scudo
fiyata bağlı olarak bende almayı düşünebilirim. bu arada birçok site toplu üretiyor ama kendim için 1 tane bisiklet forması tasarımı yapıp bastırabileceğim bir site varmı?

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
@hayatgezi (link) adresine bir bakın derim. Forum un formaları da buraya yaptırıldı. 1 tane için yaparlar mı bilmiyorum ama görüşmenizde fayda var.

Adminleeer yaz geldi hadi formalar yaptıralım yarışma olsun heyecan olsun :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
50-100 arası çoğunluk resmi olarak sağlanır ise 40tl fiyata ben üretebilirim yetkili kişilerin bilgisine.Sponsor olursa fiyatta aşağı inecektir muhtemelen.

Arkadaşlar şu anda bu forma konusu beklemede. Biraz daha zaman geçince zaten harekete geçilecek bunun için. Nisan ayının çıkmasını bekliyorum :)

@Anonim Ciddi miktarda uretim yapilirsa ya da devami olacak sekilde uretimler olursa cok iyi olur talep oldukca fazla gibi gorunuyor. Kimse magdur olmasin lutfen;)

• Beğen
Tepkiler: Kefter
(link) Türkiye Bisiklet Turunun resmi formalarını buradan bulabilirsiniz eldiven ve tshirt te var bi inceleyin derim :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Tur 2015 mağazaya baktım ama 2014 ürünler mevcut.

@mehmet c. uzak federasyon 2015 yazmış ama bende siz söyleyince farkettim :) yarıştan sonra çıkartırlar piyasaya diye umuyorum :)

@aziz otkur forumun formasını bekleyen bir miktar bisikletçi en son konularda bisikletforum formalı birini ararken ölü bulundu :) :D

Ahahaha valla olabilir bende izmitte hiç göremedim forum formalı birisini :):D@Sabih Bağcı

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
@aziz otkur bekleyeceğiz işte bazen sadece beklersin gibi oluyor ama bekleyeceğiz yeni forum formasını :) image.jpg forumun formasını bir bisikletçide görünce ben :)

Delta Bisiklet bu reklam fırsatını kaçırmamalı bence.

Onların sponsorluğu sayesinde forma çok uygun fiyata satılabilir.

Şirket açısından getirisi şu olur; üstünde reklamlarının olduğu formayı yüzlerce, belki binlerce kişi satın alıp Türkiye'nin dört bir yanında giyerler.

Formalı kasklı bisikletçiler tüm ülkede her zaman dikkat çekiyor, Delta Bisiklet için düşük maliyetli güzel bir reklam olur.

@Kahveci delta bisiklet yazınca ne oluyor yani neden binlerce kişi almak ister ? Yanlış anlaşılmasın Anlamadığım için ve merak ettiğim için soruyorum

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri