Scudo Sports

forum biraz canlasın ama demi :) 2009 Trial Kayseri

Scudo
mükemmel hareketler ya.ön tekerleğin üstünde giderek yapılan hareketi yapabilmeyi çok isterdim.bu vidyoda pedallayan tüm arkadaşlara teşekkürler

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz şuan çok daha iyi kareler cıkarabılıyoruz tabı ama hava sartları gercekten cok etkıledı bızı o yuzden bu aralar pek cıkamıyoruz ve vıdeo cekımı zorlasıyor ama yınede yabtıgınız ve yapacagınız yorumlar ıcın tesekkur ederız elımızden gelenın en ıyısını yapıp sızlerle paylasmayı ıstıyoruz bu arada o ön tekerde gitme hareketi demişin umut KAHRAMAN o hareketin adı stoppie disk fren olursa cok rahat ogrenmene ve yapmana yardımcı olacagını dusunuyorum umarım ogrenırsın ıstedıgın olur tekrar teşekkür ederiz. iyi forumlar saygılar ßy MossO ;)

• Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
@mehmet seyhan

yaklaşık 4 yıldır bu işle ilgileniyorum öğrenmek baya zaman alıyor ama yınede azim ve hırsa bağlı bir durum. bide birazda yetenek işi demeden geçemicem bu hareketler için ek donanım değil komple bir donanım olması gerekıyor bısıkletın cok hafıf frenelrın kıtler durumda olması ve cok saglam kalıtelı parcalar kullanımı daha uygun ve rahatlatır hareketlerı sımdıden dızmeye baslarsan cok rahat edecegını dusunuyorum kı bu ıse baslayacaksan mutlaka bole bı bısıkletın olması lazım yoksa yaparsın ama hem senı cok yorar hemde hareketlerı9n gorunum estetıgı o akdarda guzel olmayabılır tşkler ii forumlar...

• Beğen
bi gezdiğimiz gün kamera buladildiğimiz için çektik bu video bi günün içinde yapılan kareler fakat bunları yapabilmek çok kolay değil ve baya zaman alan gayret sonucu olabilecek şeyler.

• Beğen
çok güzel ve çok zor hareketler tebrikler yapmayı çok isterdim bende en azından kaldırımdan atlayarak değil biras daha şekilli inerdim :)

• Beğen
Geri