Scudo Sports

Forum aynı forum

Taxonera

Forum Bağımlısı
Tepki
788
İsim
Gökhan
Bisiklet
Mosso
Forum aynı forum.....[emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55]

Scudo
tırmanışa pozitif katkı yapan pedal kilitli pedallardır. Hem itme hemde çekme gücünü bir arada kullanacağından dolayı bariz bir fark hissedeceksin. Daha önce çalışmamış kas gruplarınıda harekete geçirecektir. Yalnız çok dik tırmanışlarda duruş esnasında pedalını çıkarman için önceden hazırlık yapman ve yokuş sırasında tekrar tırmanışa geçerken pedalı belli bir ivmeden sonra kilitlemen menfaatine olacaktır.

@mehmetsunu
Onu bende biliyorum.
Spd asla geçmem bana göre lükstür.

Ben bu iki pedalı soruyorum.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iki pedal arasında ben fark olduğunu düşünmüyorum. hep senin kullandığın hemde daha geniş platformu olan pedalı aynı bisiklette kullandım bir fark göremedim. sadece birinde ayak daha rahat oturuyor.

@Taxonera

TUKSON
onu bende biliyorum denmez bu konuda acizane benim de bir miktar bilgim var teşekkür ederim denir
ben bu iki pedalı soruyorum denmez malumaliniz bu iki pedal hakkında yüksek kanaatlerinizi öğrenmek isterim denir

Nezaket, letafet, adabı muaşeret bunları gerektirir.

Etki etmez. Faydası olmaz. Ama kmc x99 zincir sizi yokuşta uçurabilir.

Bu arada soruları ciddi ciddi mi soruyorsunuz şaka mı yapıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Haluk Eke
Geniş pedal sürüşü gerçekten etkiler. Ama arazi sürüşü yapıyorsanız. Ayağınızın pedala tam oturması ve kaçacak boşluk kalmaması bisikletin kontrolünde büyük avantaj sağlar. Yokuşlarda fark yaratması için kilitli pedal kullanmanız gerekir. Şahsen ben hem geniş zeminli hem kilitli pedaldan yanayım güç aktarımı ve arazi kontrolü için. (Kilitli pedalda en sert düşüşümde bile 1 sn'den kısa sürede ayağımı çıkarttığım için arazide risk olarak görmüyorum ben, hatta artan kontrol sayesinde düşme ihtimalini azaltıyor bana göre)
5_4_15.jpg

Geri