Scudo Sports

Forma yaptırmak istiyorum

The UGUR

1317-P.8
Tepki
2.033
İsim
Ugur
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaslar sorum gayet net.Diger konulara baktım da pek istediğim bi cevap yok.Full fermuar bi forma yaptıracagim ve üstünde 5 6 tane sponsor gibi marka olacak.Kalitesi konusunda tereddutum var.Iyi mi olur nasıl olur bilemiyorum.Neyse maliyeti 100 TL'yi geçmezse iyi olur.Kısacası var mıdır önerebileceğiniz bir yer ?

Scudo
Biz Doğu Ankara Bisiklet Topluluğu olarak yaptıracağız. Fiyat genelde 45-50 tl arası değişiyor. Pisiklet.net yaptırdı 45 tl olması lazımdı fiyatın. Siz tasarlıyorsunuz onlar basıyor. Ancak toplu alımlarda (10 kişi) fiyat 45 tlye geldi. Bir bakının isterseniz. Birde forumda asker desenli forma yaptıralım mı diye bir konu vardı. Onlarda 45 liraya yaptırdılar.

@M.Burak KARADAĞ
Ama full fermuar mi acaba ? Askılı şort alacağım çünkü

@M.Burak KARADAĞ
Teşekkür ettim çok bi bakayım.Kalitesi konusunda tereddüt ediyorum biraz

@Uptown Cyclist bende bi forma yapmak istiyorum acaba şu düz siyah dekatlon formasına bişeyler bastırabilirmiyiz ozalitlerde falan sanırsam cihan abi @chnkrmz bu baskıyla ilgili bi iş yapıyodu yardım edebilir belki :huhuu:

@Ulaş Çavuşoğlu Ben yaptırmak istedim ama sonra kalitesine güvenemedim ne yazık ki :( forma vücudu saran bir şey ve terliyoruz çok yani cilde oldukça fazla temas ediyor.Malzeme kalitesini bilmediğim içime sinmedi.Ayrıca istediğim logoları basmıyordu yapacağım yer.Arkasına Uptown Cycles logosu bastıracaktım kollara tornavida resmi koyduracaktım olmaz şirket ismi falan filan bi şeyler saçmalamışlardı :mad:

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Ulaş Çavuşoğlu Yani sonradan öğrendim ki California'da bir bisikletçi.Ayrıca üstünde forma'nın Shimano, lapierre gibi yazılar logolar olacaktı.Ama araştırıyorum hala.Bir ara yaptırabilirim.Bana özgü olmasını isterim çünkü çok :D

a4 e SKY yazıp kesip harfleri bantla yapıştırasım var :D@Uptown Cyclist

@Ulaş Çavuşoğlu O değil'de ben hala sayaç konusuna yazıyorum sana meğer forma konusuna yazıyormuşuz :D beyaz formam var benim aslına çuval kalemiyle falan mı yazsam bi şeyler.Pastel kalemle de üstüne renk atarım :cool:

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
alın hazır forma giyin ne uğraşıyosunuz. ben baskıcıyım kendime bile yapmıyom :D

• Beğen
Tepkiler: Yasar38
Türkiye milli takim formasınin yandan çakması da guzel olabilir arkadaşlar ne dersiniz ?

• Beğen
Tepkiler: BilalBeki
@Canince valla niyetine girilirse ben de Milli takım forması isterim. Daha önce asker desenli ful fermuarlı forma yaptırdık çok güzel oldu.

arasıra (link) girip forma tasarlıyorum; ama sadece tasarlamakla kalıyor :)
inanılmaz hoşuma gidiyor. kaliteli gözüküyor ama bilmiyorum kalitesi ne durumda, fiyatı birazcık tuzlu oluyor sadece :)

Yokmu milli takim forması isteyen @chnkrmz sende istersin abi degilmi :D

Geri