Scudo Sports

Forma Yaptırıyoruz

Tepki
48
İsim
Ali Batuhan Bayraktar
Bisiklet
Carraro
Merhaba arkadaşlar, forma yaptırmak istiyorum. Biliyorsunuz siparişler için belirli sayıda sipariş şart. Sora Tekstil'den yaptırmak istiyoruz. En az 10 adet istediklerini belirttiler.

Şuan iki kişiyiz. Sekiz kişi arıyoruz. Daha fazla da olabilir.

Ben aşağıda iki tasarım paylaşacağım. Sadelikten yanayım. Bu yüzden beğenmeyenler olabilir. Formayı alacak kişiler ile birlikte yeni tasarımlar ortaya çıkarabiliriz. Ama büyük logolu ve değişik desenli formalara biraz uzağım.

Bu arada destek olabilecek, formaların fiyatına etki edebilecek firmalara formada her zaman yerimiz var tabi. :)

Önerilerinizi bekliyor olacağım.

Untitled-1 copy.jpg
forma-1.JPG
forma-2.JPG

Ali Batuhan Bayraktar (2)
Groims (2)
kıvanç özkarayel (1)
Cenk Akbulut (1)
Giantdefy (1)
Burak Boralılar (1)

Scudo
Decathlon'da bu tip sade modeller var. Arkadaşınızla birlikte aynı formayı giymek istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Modellere bir göz atın derim. Marmara Forum, İstanbul Forum ve Mall of İstanbul'da var

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Serkan Mıstınoğlu Formaların üstünde kendi logomuz olsun istiyoruz. :)

@mühendis Kipeo'da en az 20 adet üretim yapıldığı söyleniyor ama. Ayrıca fiyat olarak biraz daha pahalı.

@m17999 Sora Tekstil, fiyatlarının üst forma 55 tl, Jelli Alt Forma 65 tl şeklinde olduğunu iletti bana.

@Ali Batuhan Bayraktar Hocam arasana kipeoyu :) söylemleri boşver sen.Şükran hanımla görüş selamımı ilet.Bize 19 Mayıs için iki adet forma yaptı.
Sana da yapar merak etme.

Kipeo nedir sitesi falan varsa bende bakayım

(link) adresinden ulaşabilirsiniz. İstediğiniz tasarımları bu site üzerinden gerçekleştirip satın alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ali Batuhan Bayraktar Eğer sayı gerekirse ben de Forma almayı düşünüyorum, tasarımlarınıza göre eklenebilirim ya da eklenmeyebilirim. Bilginize ;)

Red yedik abi, kişi toplayacağız on kişi. :)

Groims aklınızda tasarımlar varsa beğendiğiniz, uygulayalım. Seçenekler arasına yerleştirelim. Yeter ki eklenin. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Güzel bi tasarıma ben de bi forma alırım.

Tayt daha yeni aldım, illa alt üst alınacak derseniz de bi düşünürüm fiyata göre.

Kipeo'da fiyatlar nasıl bilen varmı acaba? Futbol forması yaptırcak yer arıyoruz :kötü:

@soneryen Çağrışım yapması güzel :) Edison'da ilk denemelerinde ampülü bulamadı. :) Bunlar standart stok dizaynlar. Aklımdaki daha tasarlamadım.

Geri