Scudo Sports

Forma tavsiyesi

(link)

Exumanın hem taytını hem formasını hemde sortunu kullanıyorum. Müthiş kaliteli ürünler yapıyorlar. Mesela Sora isimli firmanın formasını hiç beğenmedim exumanın yanında alt sınıf. Linkte verdiğim forma ile aynı sitedeki diğer formalar fiyat dışında aynı hiç bir farkı yok bende her ikisinden de var. Vücudu inanılmaz saran ve teri dışarı atan bir kumaş. Bu fiyata bu kaliteyi başka bir yerde bulamazsın

Scudo
@alcest hocam mis gibi vaala bende alıcam kartım yurt dışı kapalı alışveriş için,bakıyorum nasıl hal edebilirm diye,ülkede satılan muhtelif türk firmaların ürünleri beş kuruş etmez katiyen yanaşma derim,hem forma alıyoruz hemde koca koca eşek gibi üstünde bisiklet markası yok amblem felan ayaklı reklam panosu gibi,bu altura ürünler güzel sadece hoş,imkanınız var ise nalini,pierluzmi,santini gibi sade ürünlere yönelin her zaman yada meşhur olmamış yabancı markalar bieeme gibi briko gibi,inanın kesim olsun kalite olsun hepsi güzel exumaymış yok kipeoymuş hepsi tıraş inanın

@mutlu07
Ben yurtdışından ilk defa alışveriş yapacağım. Sanırım bu ürün kargo dahil 25 euro olduğu için ekstra bir şey ödemem değil mi? Bir de 1.80 60 kilo zayıf bir insanım. M beden uygun mudur?

@mutlu07 exumayı kullandın mı kardeş. Bir formadan ne bekliyorsan hepsini veriyor. Ayroca kipeo da kullanıyorum ürünleri süper ötesi. Nedir bu yabancı hayranlığı kardeşim anlamıyorum. Ben exumanın ve kipeonun ürünlerinin yurt dışından daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Giyat performans cabası. Ayrıca sora'da türk forma üreticisi ama övmedim. Kullandıklarım bunlar ve çok memnunum. Gidip alirxpresten çin malı alacağıma kesinlikle bunlardan alırım

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@legolas99353 kipeoyu teri disari atma konusunda basarili bulmuyorum. Ne zaman eve donsem formam mutlaka islakti :kötü:

Bu arada yeri gelmisken, firsat reyonunda bir ara paylastigim btwin 900 termal iclik super otesi cikti. Eve kupkuru donuyorum. Adamlar yapmis helal olsun...

@Serkan Mıstınoğlu kipeonun formasını değilde decathlondan aldığım ve sporcular için üretilmiş içliğini giyiyorum. Parfon kipeo değil kipstaymış. Kipeo ile ilgili yorumlarımı tamamen geri alıyorum.

image.jpeg

@Serkan Mıstınoğlu
Artık onlarda yok. Ağlayacağım :(

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Hazır konusu açılmışken burda sorayım, Focus veya Rudy formalarından ve taytlarından kullanan varsa tavsiye eder mi? Formanın kesimi ve taytın pedleri, kumaş kaliteleri nasıl?

@mühendis dostum verdiğin site bizim TÜRK sitelerinden daha pahalı :D

Vala arkadaşlar, Tchibo nun mavi ped li şort unu aldım. O kadar güzel kumaş ve rahatlık anlatamam şuan da kampanya da zaten kesinlikle kaçırmayın derim.

@iksis
Bitti sanırım o ürün. Ben bulamıyorum.

@alcest

(link)

evet dostum tükenmiş ben 49.90 a almıştım bitiş fiyatı da aynı.

geçen black friday de de bitmişti ama sonra yeniden getirmişlerdi.

(link)u 129 a almıştım 99 a düşmüş. Spor sırasında terim soğumasın diyosan ve rüzgar dan korusun diyosan kesinlikle tavsiye ederim çok hafif ama yan cep fermuarı çok kaliteli değil. Telefon gözü ve kulaklık bölmesi var bende neon olanı var. Çok sık kullanıyorum.

@Serkan Mıstınoğlu
900 serilerinin bir daha gelmeyeceğini düşünürsek şu ürünü kaçırmayın mı dersiniz?

(link)

Cidden yüksekmiş :( Btwin e o para verilmez gibi geliyo bana.

@legolas99353 şunu bilyorum exuma yurt dışna üretim yapıyor ama yurt dışnına yapılan üretim ile burda satılan ürünlerin hiç birnin kesimi aynı değil bir incele bu konuyu istersen

@mutlu07 kesimini bilmem ama kalitesi bence gayet profesyonel, tabi bu benim görüşüm

Gençler Exuma,
Mavic, Rapha, Poc ve Castelli firmalarına üretim yapıyor.Bahçeköy mağazasında çeşitleri bedenleri çok!!!
Birde kendi markasının ürünleri var. Taytların pedi mutlaka görülmeli, kullanım saatine göre ve sertlik dereceleri değişik ürünleri incelemede fayda var derim.

@Aydınlıyurt Tuncay
Exumanın websitesinde satılan formalar dışında farklı tasarımları var mı biliyor musunuz?

Geri