Scudo Sports

Forma almak istiyorum

Tepki
4
Burdaki forma fiyatlarının cok pahalı oldugunu gördüm bu kadar bütçem yok ebaydan arastırma yaparken bunu gördüm bu ürünler imitasyon mu yoksa yurtdısında daha mı ucuz bu ürünler ? Bisiklet olayında yeni oldugum için soruyorum kusura bakmayın.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Enis AYKUŞ
Scudo
@Mehmet Can Yılmaz

Yurtdışı tabiki ucuz ama ebayın birçok ürünü emitasyon ve genelde bedende de cok uyumsuzluklar oluyor.Sana tavsiyem yurt dışından alırsan muhakkak koltuk altından diğer koltuk altına ve omuzdan en alt noktaya uzunluklarını sor.özellikle emitasyon ürünlerde ölçülendirmelerde cok hata oluyor.Eski livestrong taytım ebaydan alınmaydı xl olmasına rağmen cok dar geliyordu normalde L giydiğim halde.

evet imitasyon çoğu zaten takım olarak 40-50 dolar fiyatı var ama inan burda satılanların çoğuda imitasyon ebaydan getirilme yani burdan alıcağına ebaydan al baya fark var arada....

• Beğen
Tepkiler: Enis AYKUŞ
Yurtdışı düşünüyorsan, daha önce de bahsedilmişti, evanscycles'da şuan scott ve fox için %30u aşan indirimler var. Aslında bedenler konusunda tam emin olabilsem bende düşünüyorum.

imitasyon ile gerçek arasındaki kalite farkını test eden biri varsa biraz bilgi verebilir mi acaba?

@Mehmet Can Yılmaz

tarif edilemez kumaşa dokunman lazım ve dikişleri görmen lazım bariz çok fark var.Emin olabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
ben yurtdışından alacaksan evansscycle i tavsiye ederim, şuanda da scoot ürünleri indirimde, bi göz at istersen.

Geri