Scudo Sports

Focus'larımızı Gösterelim

@Sefa

Sus sus. Çaktırma :D

Ortamlarda Focus Mares'im var diyorum. Kim bilecek :D

Scudo
bende corratec konusu açmak istiyom ama ben konu açınca tepki ediyolar bana :D
yav corratec kullanan yokmu konu açsında bende paylaşayım fotoğraflarımı :D

Selamlar..
15 sene sonra kendime verdiğim sözü tutup bisiklet aldım:)
3 hafta içerisinde neredeyse İstanbul daki tüm bisiklet dükkanlarını gezdikten sonra tercihim Focus Crater Lake 3.0 oldu.
Sonraki hafta da aynı seriden bir tane de kız arkadaşıma aldık(Crater Lake 4.0).
Bisiklet konusunda çok cahilim. Bu yüzden yorum yapmaktan kaçınıyorum; fakat şunu açıkca söyleyebilirim.
Özellikle bu Crater Lake serisi oldukça güvenli hissettiriyor.

IMG_0988.JPG IMG_1029.JPG

hayırlı gunler kolay gelsın arkadaslar focus bısıklet almaya nıyetım var onerırmısınız pısman olurmuyum

Merhaba.
Yukarıda da yazdığım gibi; biz bisiklet kullanmaya başlayalı henüz 2-3 hafta oldu. Çocukluk ve Üniversite zamanlarını saymazsak yeni sayılırız.
Ben Focus Crater Lake 3.0 kullanıyorum, kız arkadaşım da Crater Lake 5.0
Hangi model ile ilgilendiğinizi bilmiyorum; fakat kullanılan bileşenleri kendiniz de karşılaştırabilirsiniz. Ben bu şekilde fikir sahibi oldum.
Focus pazara yeni girdiği için yurtiçi ve yabancı forumlarda çok fazla bahsedilmiyor.

Yaklaşık 1 ay kadar araştırma yaptım. Pek çok satıcıyı dinledim. Sonra hybrid bir bisikletin şimdilik en iyi çözüm olduğuna karar verdim.
Sonra eleye eleye devam edip, en son bu Focus Crater Lake ve Merida Crossway arasında kaldım.
Kullanım açısından fark algılamadım; fakat açıkcası bisikletin de cahiliyim. Bu modeli tercih etmemin sebebi Focus hem daha çok içime sindi, hem de biraz daha uygun fiyatlı. Hem asfalt ta, hem de patikada rahat rahat gidebiliyor. Biz sevdik yeni bisikletlerimizi. Pişman değiliz. Bir daha olsa yine alırız.
Sormak istediğiniz bir şey varsa elimden geldiği kadar cevap verebilirim.

Arkadaşlar aldım alacağım şu sıralar.Focus Culebro Sl 3.0 ve Scott Speedster 30 arasında gidip geliyorum.Aradaki fiyat farkı gözümü korkutuyor biraz.Marka bakımından Focus'u önerir misiniz Scott'a göre?

@BeyhanSEZGİN beyhan bey merhaba, sti kolları ve ön aktracı umarım sorunsuzca olmuştur. izalco'ydu değil mi? ileride satmayı düşünürseniz ilgilenebilirim:)

@ozirus

Selam. Aynı bisiklete sahibiz. :)
Hayırlı olsun. :) Crater Lake 3.0.
Bisikleti nereden aldınız? Birde fiyatı kişisel değilse, fiyatını da özelden yazarsanız sevinirim.

Ben 3 aydır aktif kullanıyorum. Haftada yaklaşık 70-80km kadar.
Bisiklet cahiliyim; fakat sorunuz olursa elimden geldiği kadar deneyimlerimi paylaşırım.

Teşekkürler,
Emre

@Qonraf Merhaba. Fakat benimki Crater Lake değil; Lost Lagoon :) 2014'ten sonra yenilemediler. Crater Lake'ler yeni modellerden, vites sistemleri dışında hemen hemen aynılar. Bir üst sınıftaki vites sistemine sahip: Alivio.

Hayırlı olsun. İyi bir seçim yapmışsın :)

• Beğen
Tepkiler: Qonraf
Geri