Scudo Sports

Focus Raven 5.0 karbon L Orjinal Alman

Tepki
22
Bisiklet
Carraro
Bisiklet Almanya'dan geldi. Orjinal Alman Focus Raven 5.0 karbon L Ölçü kadrodur.1.80 - 1.85 boy civarında ki arkadaşlara uygundur.. Bisikleti sadece asfaltta en fazla 500 km kullanmışımdır. Sıfır ayarındadır. Lastiklerle 100 km yapılmadı. Tekrar yol bisikletine geçeceğim için stıyorum...Resimlerdeki arka Işık- suluk -suluk kafesi ve sehpa verilmeyecektir. Değerinde veya mantıklı, 57 veya 58 kadro yol bisikleti ile takas düşünebilirim..

Kadro: Focus Raven 5.0 karbon
Maşa: Rock Shox XC32 Gidondan Kilitli
Arka arttırıcı: Shimano XT
Ön arttırıcı: Shimano Deore
Vites Kolları: Shimano Deore
Frenler: Sram Avid Elixir 1 Hidrolik Disk
Ayna Kol: FSA
Pedal: Shimano PD-M530 Pedal ve Kal'ler
Jantlar: Concept 26"
Lastikler: Maxxis overdrive kevler inside
Sele: Terry
Gidon-gidon boynu- hand bar-sele borusu ritchey karbon

FİYAT : 3800 tl

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
3300 tl için son 3 gün. Sonrasinda tekrar 3800 olarak güncellenecekler.

Fiyat 3800 tl olarak günceldir arkadaşlar.

Satış güncel. 57-58 kadro değerinde yol bisikleti ile takasa Açıktır.

Satış güncel. 57-58 kadro değerinde yol bisikleti ile takasa Açıktır.

Bisiklet Takasa kapatılmıştır. Ciddi alıcılar için fiyatta pazarlık Payı vardır

Birol bey.. ilanınızı yeni gördüm. Manisalıyım
10 ay evvel aldığım LAPİERRE AUDACİO 400 TP 52 yol bisikletimi satıp mtb almaya düşünüyordum zira yaşım 52 olduğundan binemiyorum ve yol şartlarımıza uymuyor.. Sizede uyarsa takas yapabiliriz. Detayları uygun zamanda konuşuruz.. Ne dersiniz..?

Recep abi selamlar.. bir ara takas düşünüyordum fakat vazgeçtim..Nakit işimi daha çok görücek..Eğer düşünürseniz elimden geldiği kadar kolaylık yapmaya çalışırım..Saygılar..

@Birol Şenkul

Sevgili Birol.. yol bisikletimi satmadan böyle bir güzel mtb almam biraz zor ;) Satabilirsem mutlaka haberleşiriz.. Bisikletin gerçekten iyi :)

Fiyatı bir süre için 3000 tl' ye indiriyorum.. pazarlık söz konusu değildir.. Son fiyattır..

Geri