Scudo Sports

İnceleme Focus Izalco Max Disc 9.7

BirLebowski

Forum Bağımlısı
Tepki
2.657
İsim
ERAY
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti
merhabalar
son 1 yıldır endurance kadro bisiklet(scott addict 10) kullanıp ne kadar rahat diye diye farklı konularda övdüğüm mesajlara denk gelmişsinizdir.Yine de gönül daha performans odaklı geometrisi olan bisikletlere kayıyordu arada. Hatta son sürüşüm de biri yaklaşıp yanıma cycle cross mu bu bisiklet ne kadar güzel diyince tak etti ve biraz daha aero biraz daha agresif bi bisiklet en azında şehir için 50 km altı sürüşlerde kullanacağım daha düşük bütçeli bir arayış içine girdim. Hepimizin başına gelmiştir bu arayış bütçenin hep üstünde neticeleniyor.Nitekim de öyle oldu fırsat çıktı; daha etiketi sökülmemiş, faturası dahi kesilmemiş,garantili yurt içi bir bisiklete denk geldim. Hem boyuma hem huyuma göre dedim ve deli cesareti ile aldım gitti. 0 nın oldukça altına gelse de yine de bütçem üstü oldu.
Focus markası çok derin olmayan araştırmalarımla( forumdaşlardan okuduğum kadarı ile ) kalbimi çaldı. Di2 vites sistemi var üzerinde fakat ben daha nasıl kullanılır, nasıl şarj edilir bilmiyorum :)
Fabrika verisi 7.6 kg, scott addict 10 a göre 1 kg hafif, ama sanki daha da hafif gibi geldi tartmadım. Bisikletcumhuriyeti nden alınmış bugün uğradım sohbet ettim, gayet ilgilendiler. Henüz sürüş yapmadım ama hub sesi çok hoşuma gitti. Üstünde 48mm DT swiss karbon jant var, easton aero karbon gidon bulunuyor. En sevdiğim şey de görünür de kablo olmayışıydı.
Hafta sonu şöyle bi 100km sürüp daha detay tecrübe paylaşacağım. Hatta aynı rotaları hem scott hem de focus ile gezip geometri ve di2 ne kadar fark ediyor paylaşacağım.206420A2-98CC-4FB7-9859-2111CC5C49C8.JPGIMG_0192.jpgA202FEE1-F52A-4DC2-A37D-04CE865C129E.JPG

Scudo
@PianoMan Abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan dahada iyileri nasip olsun inşallah 🤗

@hamlet2006 abi bu işin sonu yok biliyorsun. yada ben bilmiyorum 🤣

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Bu ne ya 😍

Evladiyelik bir bisiklet almışsınız; kazasız belasız, ağız tadıyla binmek nasip olsun.

@mariokaldato BİM poşetiyle takas?
çok sağolun hocam inşallah öyle olur , size de daha iyilerini diliyorum

Bim poşeti diyip geçmeyin 25kuruş oda :)

Çok güzel, kazasız belasız kullanın...
İlk fotoğrafa çok bakınca insanın ayağını atıp binip süresi geliyor😄

@sccetin Abi bim poşeti ama kaç adet 🤣

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
@PianoMan Hocam Yol bisikletinde aranan her sey bunda var masallah. Yakisiklilik, agresif durus ve hava. Gule gule kullanin Allah kaza bela vermesin.
Bu ne ya 😍

Evladiyelik bir bisiklet almışsınız; kazasız belasız, ağız tadıyla binmek nasip olsun.

@mariokaldato BİM poşetiyle takas?
Ehehe
Bim poşetimiz kırmızı çizgimiz
2020-02-11 16.53.28.png

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Ayıptır sorması kaç papel 😃

Geri