Scudo Sports

Focus, ilk 36" bisikleti satışa sundu: Big Bird =)

@Serkan Mıstınoğlu Benim merak ettiğim soru Focus Alman markası, nasıl bu kadar gereksiz vakit kaybı olarak gördüğüm bir alete zaman ayırıyorlar!? Focus'un mühendisleri ya fazla Hollywood filmi izlemiş ergenliklerinde ya da içlerine Amerikalılar kaçmış :D

Herşeyin büyüğünü Amerikalılar yapar :D Bknz. Kim Kardashian :D

Scudo
Slovakyada bir firma talep üzerine 5 yıldır 36" mtb üretiyordu zaten..
Focus baktı 36" in pazarı artıyor bende yapayım bari demiş..

Bunu yanında el yapımı bir çok örneği var.Zaten 36" jant setide piyasada uzun yıllardır olan bir ürün.
En büyük sıkıntısı parçalarının pahalı olması.

image.jpg image.jpg

Çapı sebebiyle yere daha çok alanı temas eden bir lastiğin direnci nasıl daha düşük oluyor???

tam adana tarzı bir uretım olmuş:)adanalı bısıkletçiler çok sevecek bunu:) (apaçi olarak bildiğimiz kısımdan bahsediyorum)

bence eğlence amaçlı 40-50" e kadar çıkılabilir harley davidson gibi bişe olur oturur deniz bisikleti gibi çevirir herkes :)

İlginç bir tasarım.Kullanımı nasıldır onu bilemiyorum tabi.

Abi aşağıda 1 nisan şakasıymış yazmıyor mu ? Niye herkes gerçekmiş gibi yorum yazıyor.

teknik parkurda insan kontrol edecek o bisikleti insan! at biner gibi mi gideceksin? sert manevrayı nasıl yapacaksın? allah senin cezanı versin focus gibi.

@Kerem Groims

kardaşyan halis anadolu patentli, genler burdan kendisi ermeni olur ama amerikalıyım diyorsa o amerikalıların eşşekliği. almanlar da 1 vw satıp o parayla bu serserilere tasarım yaptırabiliyor, işin acı tarafı o bir vw için bizim halkımızın 3 ila 6 sıra beklemesi.

Focus 1 Nisan diyebilir ama gerçekte 36" bisiklet piyasada var ve hatta 36" mtb yarışları bile var.

Özel üretim, el yapımı avrupada ve amerikada 36" mevcut.
Foruma yeğenim için büyük boy bisiklet konusu açtığımda bunu bayağı araştırmıştım yaşı 15 boyda 2.02 olunca alternatiflere yöneliyorsunuz mecburen.
Hatta 42" jant bile yapan var..

image.jpgimage.jpg image.jpg

Ayrıca Giant'ın sitesine girip 36" lefty maşalı mtb modellerini görebilirsiniz.Onlar şaka değil gerçek üretim yapıyorlar.

lastik ve iç lastiği nerede satıyorlar ?

Ben 29 aldığıma pişman oldum tekrardan 27,5 a geçeceğim 36 da nesi

@devr-i cihan
29 za alışınca iyi gidiyor

• Beğen
Tepkiler: palabeyi
29"le keskin dönüş yapmak pekte mümkün değil. Çapının büyük olmasından dolayı hantal ve hiç kıvrak değil. 27.5" en ideali bence.

Geri