Scudo Sports

Focus ile Bisikletli üye olma yolunda son 5 gün

@Kerem Groims teşekkürler kerem dostum kıyafet ihtiyacı şimdilik yok. Km saati arayisindayim deli olacağım :):):) bryton 330t ile polar m450 arasında gidip geliyorum şu sıralar arada 200 tl oynuyor

Scudo
@becoca 2.el kısmında carbon mosso ilanı var bir göz atın isterseniz.Tabi henüz focus u almadıysanız.

İlanı göremedim link atabilir misiniz ?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi baktım olana kadro boyu uygun değil. Ayrıca birazını karttan cektirecegim için ödeme komusunda da sıkıntı var

(link)

Bu kask için yorum alabilir miyim. Bisikletle beraber alacağım. Bisikleti aldıkdan sonra kullanarak eve geleceğim için kaskı hemen halletmem lazım. Diğerleri tolere edilebilir.

(link)

(link)

Birde bu ikisi var. Limar son tercihim. Fiyattan dolayı. Ama fark çok var derseniz o da olabilir .

upload_2016-7-30_1-35-24.png
Kanalları ve aero dinamikler farklı. Bence kasktan ekonomi yapmayın. Başka masraflar çıkacaktır oradan kısarsınız.

Peki B twin alalım. Bugün giderim decatlona

@becoca Ben sadece farklı kask türlerini gösterdim :)

(link)

Kaskta çeşit çok, renk çok. Sadece iyi alın. Köpük gözükmesin. üstünü kaplayan madde sağlam olsun.

1 hafta gecikmeli olarak bisikletimi bugün almış bulunmaktayım. Rudy Zumax kask aldım.Zincirlikuyuya kadar metrobüs ile geldikden sonra Decatlona kadar sürdüm. (link)

Daha sonra ucuzundan bir pedli tayt ,Tshirt ve gözlük aldım. Pompa kalmamıştı o yüzden yama vs almadım. Çıkmadan hemen taytı gıydım. Ancak iş işten geçmişti.

Decatlondan yola çıkıp sahil yolundan devam ettim. Oradan küçükçekmeceye kadar geldim. Daha sonra metrobüs ile carrefour duragına kadar devam edip kalan yolu yine sürerek geldim. (link)

Yarın ve salı günü bisiklete binmeyi düşünmüyorum :) İlk gün biraz yordu.

Yazım ve imla hatalarını görmezden geliniz. Ben direk sızmak üzere yatağıma gidiyorum :)

Bisiklete kristal serum light +3 kat exo uygulayacağım. ( seramik) kendim zaten polisaj işi ile uğraşıyorum. Zincirin oradaki boruyu da kaput koruma folyosu ile korumaya alacağım .

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kerem Groims
Çok tesekkur ederim. Başından beri destekde bulundunuz.

@becoca Estafirullah. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Güle güle binin. Folyo iyi tercih. Keşke bisikleti satan yerden hediye olarak alsaydınız zincir korumayı

Folyo çıktı kutudan. 1 tane de yedek verdi .

• Beğen
Tepkiler: Groims
Geri