Scudo Sports

Focus ile Bisikletli üye olma yolunda son 5 gün

Baklavayı şekersiz alıyorum . Çok az Serbeti var. Ayda 8 10 dilim. Çikolata genelde Coco star ayda 15 20 tane . Bisküvi iş yerinde açlıktan mide kazininca. Oda ayda 10 Paket kadar .:)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@becoca , @Kudret Kurtcebe hocanın açmış olduğu başlığı linkliyorum.

Günde kaç öğün yemeliyiz?

Bu arada ben de bisikleti aldım, almadan 3 ay araştırdım. Şimdi de saat 7'den beri kıyafet ve yol bilgisayarı bakıyorum :D

Bu arada yol bilgisayarıda alın. Belki birkaç parçayı ucuza alın ama gelişmenizi takip etmeniz için mutlaka yol bilgisayarı alın.

Kask ve Yol bilgisayarı satın alacağınız ilk 2 ürün olsun.

Telefon iş görmez mi ? Strava falan kullanmayı planlıyordum

@becoca

doğal beslenme bence gerekli,kuyruk yağı kullanırım ,yumurtalı omlette ve yağlı peynir,siyah yeşil zeytin,çay içine aktarlardan aldığım yeşil çayı katarım,öğlen kuzu etli türlü yemeği,2 öğün yerim,aralarda fındık yerim ,her gün hindistan ceviz yağlı kahve içerim .her pazar 05.30-07.00 arası 30 km basarım 1 saat 20 dakika durmadan sürerim ,her ay devit-3 kapsül alır su ile karıştırır içerim ,adamı zımba yapıyor d vitamini,
kışın ıspnak demirbaştır salam sosis yemem,fest food ile işim olmaz kendi yemeğimi kendim yaparım.kaymak kefir demirbaş,tam organik buğday ekmeği 1 haftada biter boy 1.74 kilo 65 fiks,eğimlerde kalbim hızlı atmaz.

Şimdiden Focus'çular Kulübüne hoş geldiniz :)

Kask
Eldiven
Gözlük
Yol Bilgisayarı
Suluk Kafesi-Suluk
Forma
Tayt
Alyan Takımı
Aydınlatmalar
İç Lastik
Yama
Pompa

vs. diye giden uzun bir liste var önünüzde. Bir bakmışsınız 2 sene sonra aksesuarların maaliyeti bisikleti katlamış :D

@Tolga Çelebi

tolga beni kabul edermisiniz gıant var yahu bende :D:islik:

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/12963400_1154979924534580_1583756834185643805_n.jpg?oh=0a38526800b271af9843b2525751e918&oe=582E6270

Tayt olayını sonraya bırakacağım . Tipik yeni başlayan cekimserligi. Şort düşünüyorum . Belki tayt üzeri şort olabilir .

Günde iki öğün olayına uyabilirim sanırım. . 14 00 gibi öğlen yemeği yiyoruz aksam da 8 9 da evde oluyorum . Sabah fındık fıstık ile gecistirebilirim. Gerçe işim ağır tempo sayılabilir. Polisaj işi yapıyorum. Ayakta ve beden işi sayılabilir.

@becoca hocam bence sabah yemek isini findik fistik ile gectirmeyin findik fistik ara ögun olarak yerseniz bence daha iyi olur

Neyse şu bisikleti alayım da sonra bakarız şort mu? tayt mi ? İki öğün mü? beş öğün mü ? Kafam çok doldu daha birşey araştırmak istemiyorum . Şimdilik kask arastirip kalanı bisikleti aldiktan sonra toplayacağım . Hakikaten dalı budagi çok bu isin Ve araştırmaya alışmışız . Günler istiyor doğru ürünü bulmak .

@becoca Bilgi Labirentine Hoşgeldiniz! :D Daha neler araştıracaksınız neler. :)

O allahın emri . Şimdi alınacak en az 10 15 kalem malzeme var. Daha sonra bisikletin bakımı var. Ki kendim yapmayı planlıyorum
Videolar , makaleler derken 5 10 gün de onun araştırması var. Uzun lafın kısası iş aldık başımıza :)

@becoca Dün yazdım buraya, Akşam tam 4 saat, forma ve yol bilgisayarı araştırması yaptım. Yok Rus uydusu, yok o okadar para edermi, bu işimizi görüyor. E bu iş görüyor ama harita yok... Neyse hayırlı olsun. Focus güzel alet, 105 mis gibi, ön aktarıcının oldukça rahat vites geçişleri sağladığı söyleniyor. Fotolarınızı bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: S-Works
Kerem karar kıldığın ürünleri paylaştığın bir konu varsa senden biraz kopya çekmek benim sürecimi hızlandırır.

@becoca , şunu en net şekilde paylaşabilirim. Bisikletle ilgili ihtiyaçlarınızda ya en iyisini bir seferde alacaksınız ya da bütçeye göre ayağınızı uzatıp 2 aşamada ulaşacaksınız. Yani maalesef mükemmel denklem yok.

• Beğen
@becoca kask çok önemli hatta bike önemli bir konu, bir yere kadar hepsi korur bir noktada sonra hafiflik on plana çıkar araştırınca görürsünüz. 40 km ile giderken dusunce 900kg a yakın bir basınç ile vurursunuz kafanızı ancak bu.kunu çıkarmaya gerek yok. Kendinizi 1-uluslararası güvenlik sertifikası olan 2- taze-yeni tarihli bir ürüne teslim edin
Tavsiyem specialized align
(link)
Fiyat da kaliteye göre gayet uygundur 183 tl
Açık renk veya trafikte görünmesi için fosforlu renktercih edebilirsiniz. (Bende fosforlu yeşil var) çok memnunum

Tayt da maalesef şart olacağını düşünüyorum... onda da FUNKİER sizi çok uzun süre götürür. Hiç decarhlon a bulasmayin
FUNKİER panel 10
(link)
Panel 7 bile kesinlikle çok memnun eder...direkt 50km o totoştan fayda gelmez bir daha :):):):)
Şaka tabi ;-)

• Beğen
@alper 76 Altura'da indirim var Merlinde.
(link)
(link)

• Beğen
@Kerem Groims

Decathlondan aldığım kaskları ben ve eşim kullanıyoruz. Gerçekten tavsiye edebilirim. Diğer kaskları hiç denemedim ama fiyat olarak çok uygun ve kafamda herhangi bir rahatsızlık hissi vermedi. Ben 100 TL'ye almıştım.

Bisikletiniz hayırlı olsun :)

• Beğen
Geri