S-Works
Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi
- Tepki
- 415
- İsim
- Bayram
- Bisiklet
- KTM
Merhabalar pasif olarak hergün takip ediyorum. Aslında ilk mesajımda şehir bisikleti almak istediğimden bahsetmiştim. Anı ve keskin bir ü dönüşü ile yol bisikletine karar verdim . (link)
Linkini paylaşmış olduğum alüminyum kadro, karbon masa,105 setli bir bisiklete karar verdim . Karar vermemde DBY BERKAY büyük rol oynadı . Pazar günü bisikletimi almaya Anadolu yakasına geçeceğim . Biraz ütopik gibi gelse de (50 km yol ) sürerek gelme planım var. İlk günden lastik patlamaz herhalde
. Eminönü ne vapur la geçip sahil yolundan bir kaç saatte gelmeyi planlıyorum.
Ağırlıklı olarak ise gidip gelmede kullanacağım . Tek yön 15 km . Esenyurt-florya yapacağım .
Başlangıç için kask gözlük ve ön arka lamba alacağım . Bütçenin tamamı bisiklete gidiyor
geri kalanı zamanla tamamlarım artık.
Bisiklet ile ilgili yorumlara açığım .
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkini paylaşmış olduğum alüminyum kadro, karbon masa,105 setli bir bisiklete karar verdim . Karar vermemde DBY BERKAY büyük rol oynadı . Pazar günü bisikletimi almaya Anadolu yakasına geçeceğim . Biraz ütopik gibi gelse de (50 km yol ) sürerek gelme planım var. İlk günden lastik patlamaz herhalde
Ağırlıklı olarak ise gidip gelmede kullanacağım . Tek yön 15 km . Esenyurt-florya yapacağım .
Başlangıç için kask gözlük ve ön arka lamba alacağım . Bütçenin tamamı bisiklete gidiyor
Bisiklet ile ilgili yorumlara açığım .
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi