Scudo Sports

Focus cyclocross bisikletim çalındı

deathsidestory

Daimi Üye
Tepki
469
İsim
Cem
Bisiklet
Diğer
Ümraniye inkılap mahallesi civarında Focus marka, siyah ve kırmızı renklerde, cyclocross Mares AX 2.0 model bisikletim çalındı. Bu civarda oturanların görmeleri halinde yardımcı olmalarını rica ederim.

Belirleyici özellik olarak sele borusunun rengi kilit takılmasından dolayı aşınmıştı. İkinci fotoğrafta görülmektedir.

555 729 6925 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

http://s24.postimg.org/47xskrf79/IMG_6522.jpg http://s24.postimg.org/5lpfg2egl/IMG_6521.jpg http://s24.postimg.org/v768tnr1x/IMG_6525.jpg

Scudo
@deathsidestory

Geçmiş olsun, dikkat çekmesi için alıntılayarak yazıyorum mesajı.

• Beğen
Tepkiler: deathsidestory
Geçmiş olsun umarım bulunur.
Sanıyorum kilitli olduğu halde çalınmış, civarda kamera yokmuydu acaba?

• Beğen
Geçmiş olsun. :(

Yanılmıyorsam bisikletinizi malum sitede satılık ilanında görmüştüm. Çalan karaktersiz de bu ilandan yola çıkmış olabilir belki. Umarım en kısa zamanda bulunur.

• Beğen
@A.Bülent Yamaner kilitliydi ama kesmişler. Zaten kilidin pek işe yaradığını düşünmüyorum, kilide güvenerek dışarıda bırakmadım. Ofisteki arkadaşlarıma güvendim sadece. Bisikletsiz ve acil çıkmam gerekiyordu, içeride kalabalık etmesin diye siz çıkarken içeri alırsınız dedim. Dediğimle kalmış. insanlara güvenmenin sonucu bu. İçimde öyle derin bir sancı var ki, dökebilecek bir kelime grubu bilmiyorum. Kamera kayıtları var ama nafile. Şerefsizin binerek gittiğini izledim neticesinde. İçimdeki yaraya tuz...

@Sadettin Z. siteden ilanı kaldırmıştım, satıştan vazgeçmiştim. Kamera kayıtlarından göründüğü üzere yoldan geçerken görmüş. Gitmiş, gelmiş, girmiş çıkmış üç-beş sefer. En sonunda keskiyle gelip işi bitirmiş. Keskiyi bu kadar kolay bulabildiğine göre yakınlardan bir yerden gelme olasılığı yüksek ama şimdiye kadar satmıştır muhtemelen.

Geçmiş olsun. benim de içim yandı valla

Geçmiş olsun. Çok kötü olmuş, hırsıza her türlü küfrü ediyorum.

:bsmagryr: Umarım çabuk bulunur. Bu bisikletleri çalıp ne yapıyorlar bilen var mı? Sonradan bulunmuyor mu hiç :(

@Helen Gecen bir arkadasın scoot 30 bisikleti karakoyde calındı video kaydı felan da vardi 1 2 hafta sonra bulundu sahibinden de satmaya calısırken :)

• Beğen
Tepkiler: Helen
Her yerde Paylaş facebookta birlik olursak bulunur
Karakola git şikayetci ol.
Arkadaşinada selam söyle benden umursamazligi için.

• Beğen
@deathsidestory
Demekki bisiklet kilidide kamerada hırsızları durduramıyor. O zaman tüm bisikletseverler çok mecbur kalmadıkça bisikletlerini umumi yerlere bırakmayacaklar, veya belediyelerden merter ispark'ta eski bir otobüs kullanarak yaptığı gibi kapalı güvenlikli bisiklet park yerleri talep edecekler.

• Beğen
Çok geçmiş olsun, tez vakitte bulunur inşallah. Hırsıza da sele borusu ....:mad:

• Beğen
Teşekkürler arkadaşlar. Umudum satmaya çalışması. Satmaya çalışırsa bulunma ihtimali yüksek, çünkü bıkmadan usanmadan her siteyi kontrol edeceğim. Binmeye çalışırsa da umudum burada bu başlığı görecek insanların bir şekilde dikkatini çekmesi. Çok fazla örneği olan bir model olmadığı için aşina olan gözler görecektir.

Geri