Scudo Sports

Focus cayo 2.0

Scudo
@Şafak Atilla Akpınar

merhaba uyarın için teşekkürler ama sen biraz kadans sensürünün nerelere bağlanabileceğini araştırısan daha sağlıklı olur.

• Beğen
Tepkiler: matrixod
diğer konularda dediğim gibi yol bisikleti şart oldu:Dgerçi param olsa beğendiğim tüm bisikletleri satın alır hergün birini kullanırdım.mtb tur yol farketmezdi

• Beğen
Tepkiler: Serkan Kes
süper,kazasız belasız sürüşler...

• Beğen
Serkan bende bian önce bisikleti istediğim hale getireyimde beraber Cayo layalım :) Benim birebir kullanma şansım oldu gerçekten güzel bir alet...:in:

• Beğen
Serkan süper bir bisiklet olmuş gerçekten...
Ama Fulcrum Racing Zero güzel olur bu bisiklete...

• Beğen
gercekten müthiş bir bisiklet hic teknik donanıma bakmadım sadece görünüşüne baktım ve harika duruyo

• Beğen
İyi günlerde bolca pedallar dilerim, çok güzel görünüyor resimlerde kim bilir yanındayken nasıldır :S

• Beğen
@Serkan Kes

Bu hafta BB 30adaptörü sipariş edeceğim.Ne kadar sürede gelirse artık:) Bende sabırsızlanıyorum...

Merhaba Serkan,
Güzel bisiklet. İyi pedallar. Komponentleri de yazsaydınız daha çok faydalanırdık. Ama olsun. Resimler de yeter...

• Beğen
ben bir hırsız olsam bu evrendeki ilk çalacağım şey bu olurdu heralde. o derece beğendim yani. :D :D

• Beğen
Valla ne desem ki, şiir gibi bir bisiklet... keyifle ve sağlıcakla uzuuun km.ler boyunca kullanmanız dileğiyle...

• Beğen
Geri