@sonersoner
Hocam tesekkur ediyorum mesajiniz icin.
Yaris konusu 2 sekilde. Ilk olarak resmi yarislar var. Bunlar kategoriler olarak ayrilmis vs. yarislar. Ikinci kisim ise Sportive olarak gecen, herkesin katilabildigi halka acik yarislar. Bu yarislarda yollar trafige kapatilmiyor bile. Sadece kavsaklarda guvenlik saglaniyor.
Sportive etkinlikler oldukca yaygin. Biz de grupla ciktigimiz zaman ara ara o rotalardan geciyoruz. Genci, yaslisi herkes etabi bitirmeye calisiyor.
Ben Stevenage CC diye bir grupla cikiyorum antrenmanlara. Takimda bir kac ciddi yarisan var. Biri pistte yarisiyor yeni vs. Strava linkinden, cumartesi ve pazar suruslerine gidip oradan surdugum kisileri gorebilirsiniz.
Genel olarak ise takim emekli ya da 40 yas civari kisilerden olusuyor. Oldukca deneyimli, egleneli bir grup.
Ben internet sitelerinden bulusma yerini ve zamanini bulup gittim dogrudan. Tanistik sadece. Baska hic bir zorunluluk vs. yok.
Blog konusu daha once de gecti. Acikcasi bi ara heveslendim ama yazma isini pek beceremiyorum acikcasi. O nedenle bos duruyor oyle.
Belki bi ara bi gazla baslarim ama, simdilik oyle bir planim yok. Sadece bu konuya ekliyorum fotograflari ve videolari.
Tesekkur ediyorum yorumunuz icin