Scudo Sports

Florya'da kafe yangını

ysnakblt

Daimi Üye
Tepki
201
İsim
Yasin Akbulut
Bisiklet
Orbea
arkadaslar hepinize merhaba daha simdi florya sahiline geldim hava yağmurluydu baktim bu florya sahiline girmeden kosedeki kafe yanmis sondurmusler sordum abi kafemi yandi diye evet dedi sabah yanmis kimse olayin nasil oldugunu bilmiyor iste size birkac fotoğraf

Dosyalar

• 20170921_142452.jpg
    20170921_142452.jpg
    226,3 KB · Okunma: 224
  • 20170921_142450.jpg
    20170921_142450.jpg
    199,2 KB · Okunma: 209
Scudo
tam olarak neresi bura ? çıkaramadım.

Aaaa kafe değil bu , restorant olması lazım . Vay bee.

balıkçı burası vay be çok eski bi yerdi, güverteydi adı sanırım

@brstrmn evet hocam haber linkide buldum (link)

@Mertatabey34 olabilir hocam pek hatırlamıyorum mekan adını ama güzel mekandi birkaç kez gitmişliğim vardı üzüldüm (link)

@yusufgs3625 ne alaka derken hocam biz bisikletçiler olarak böyle durumları paylaşıyoruz insanlar görsün bilgi sahibi olsun diye bu yorumunuz hiç te etik değil yani bilginiz olsun

@Erdal Yılmaz hocam bende pek bağdaştıramadım ama canlı canlı görünce insanları haberdar etmekteyim diye düşündüm :kötü:

@Kuzey Ege hocam bisiklet bakımdan yeni geldi sadece temizlemek lazım malum bugun yağmurlu havada sürdük biraz çamur oldu :harika:

Bu restoranın olduğu yerde, yani tam köşesinde çok kısa ama aşırı dik bir rampa var. O rampayı çıkarken hep restoranda yemek yiyen, rakısını yudumlayan insanlarla göz göze gelirdim. İnsanların "Acaba çıkabilecek mi la" bakışlarını sezerdim hep. Tanımam etmem, nasıl bir mekandır bilmiyorum ama üzüldüm valla ne yalan söyleyeyim.

@Birhan K.

:eek:
Siz bu tarifi yapmadan once neresinin oldugunu anlayamamistim, simdi hatirladim. Sahil yuruyuş yolunun bittigi yer, az ilerisinde de minik bir plaj var o_O

• Beğen
Tepkiler: ysnakblt
Son dakika : Bisikletçi bedduası terör estirdi, bir restoran kül oldu

Kalbi temiz bisikletçi sadece forumumuza konuştu;
"İnsanların "Acaba çıkabilecek mi la" bakışlarını sezerdim hep. Yokuş öncesi bi bardak su iç diyen yoktu. Pişman değilim." :krktm:

çevremizi tanıtalım..
hem güzelliğiyle,hem felaketiyle..

• Beğen
Tepkiler: ysnakblt
@Centurion hocam ölen veya yaralanan yok bende sordum isterseniz haberin detay linkini atabilirim (link)

Geri